Oyuncu Pelin Karahan imajıyla 60’lı yıllara götürdü!

Perşembe günü yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs, dizisi bu akşam 6.bölümüyle ekranlara geliyor. Bir Zamanlar Kıbrıs’ın yeni bölümünde Pelin Karahan, tarzıyla dikkat çekiyor.

TRT 1’de yayınlanan başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ın bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümünde, canlandırdığı İnci karakteriyle adından söz ettiren Pelin Karahan 60’lı yılları temsil eden giyimi ve makyajıyla adından söz ettiriyor. 

Karahan, yayınlanacak flashback sahnesinde 60’lı yıllara özgü giyimi ve makyajıyla beğeni topladı. Bölümde kızı Müge ile Samson’un esiri olan İnci en zor zamanında, eşi Kemal’le (Ahmet Kural) tanıştığı yılları düşünerek ayakta kalmaya çalışacak.

Ajda Pekkan'ın yüzüne ne oldu? Ajda Pekkan'ın yüzündeki değişimi görenler gözlerine inanamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan'ın yüzüne ne oldu? Ajda Pekkan'ın yüzündeki değişimi görenler gözlerine inanamadı!
Ebru Şallı oğlu Pars'ı anlatırken gözyaşlarına boğuldu...

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı oğlu Pars'ı anlatırken gözyaşlarına boğuldu...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0