Kuş Uçuşu'nun Lale'si Birce Akalay'ın estetiksiz hali! 20'li yaşlardaki halinden eser yok

Netflix'in Kuş Uçuşu dizisinde Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Birce Akalay, yıllar önceki haliyle gündem oldu. 20'li yaşlardaki estetiksiz halini görenler yüzündeki değişime inanamadı. İşte birce Akalay'ın yıllar içindeki değişimi...

2004 yılında Türkiye Güzellik Yarışması'nda 3. olan ve Türkiye'yi Avrupa Güzellik Yarışması'nda temsil eden Birce Akalay, estetik yaptırdığı yönünde çıkan haberlerle sık sık gündeme geliyor. Son olarak Netflix'in Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri ile adından söz ettiren Akalay'ın estetiksiz hali şaşırttı.

birce akalay

birce akalay

Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri ile aynı anda iki farklı projede yer alan Akalay böyle bir şeyi başarabilen ilk kişi oldu.

Başarılı oyunculuğuyla ve güzelliğiyle büyülerken eski estetiksiz hali yeniden sosyal medyada gündem oldu.

birce akalay estetikli hali

birce akalay estetikli hali

Akalay'ın eski halini gören bazı sosyal medya kullanıcıları yüzünde birden fazla estetik olduğu gibi yorumlarda bulundu.

Birce Akalay'ın son hali...

birce akalay son hali

birce akalay son hali

20'li YAŞ AKIMINA UYDU 

20'li yaşlar akımına uyarak fotoğraf paylaşarak estetik iddialarına ilk kez yanıt veren Akalay, şu ifadeleri kullandı:

"Bu fotoğraf 2004 yılında Paris'te çekildi. Henüz 20 yaşındayım... Burnu miş miş yanakları fiş fiş çenesi kem küm olmuş diyenlere selamlar"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti! Erkan Petekkaya'dan videolu açıklama

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0