Camdaki Kız Nalan çocukluğunu kim oynuyor?  Işıltı Su Alyanak kimdir ve kaç yaşında?

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan'ın küçüklüğünü son bölümde herkes merak etmişti. Gerçekte 14 yaşında bir kız olan Nalan'ın küçüklüğünü Işıltı Su Alyanak canlandırıyor. Peki Işıltı Su Alyanak kimdir ve nerede oynadı?

Kanal D'nin milyonları ekrana kilitleyen dizisi Camdaki Kız ile ilgili her detay izleyici tarafından merak ediliyor. Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan karakterinin küçüklüğünü kimin oynadığı araştırılıyor. Kanal D'nin milyonları ekrana kilitleyen dizisi Camdaki Kız ile ilgili her detay izleyici tarafından merak ediliyor. Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan karakterinin küçüklüğünü kimin oynadığı araştırılıyor. Nalan'ın küçüklüğüne Işıltı Su Alyanak hayat veriyor. Peki Camdaki Kız Nalan'ın küçüklüğüne hayat veren Işıltı Su Alyanak kimdir?

Camdaki Kız SedatİLİŞKİLİ HABERCamdaki Kız Sedat'ın annesi Gülcihan gerçekte kimdir? Devrim Yakut kimdir ve kaç yaşında?

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın küçüklüğüne Işıltı Su Alyanak hayat veriyor. Işıltı Su Alyanak henüz 14 yaşındadır. İzmir'li olan genç oyuncu çok fazla projede yer almamıştır.

Camdaki Kız Sema kimdir? NalanİLİŞKİLİ HABERCamdaki Kız Sema kimdir? Nalan'ın gerçek annesi Sema mı?

Lise eğitimini devam eden Işıltı Su Alyanak kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazandı. Işıltı su Al Yanak Leyla Şirin menajerlik ile birlikte projelerini yürütmektedir. Leyla Şirin menajerliğin oyuncularından bir tanesi olan Işıltı Su Alyanak daha önce herhangi bir dizide yer almamıştır. Camdaki Kız dizisindeki Nalan karakterinin küçüklüğü ilk oyunculuk deneyimidir.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0