Prof. Dr. Murat Ferman'dan enflasyona dair skandal 'özürlü çocuk' benzetmesi!

Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Ferman'ın canlı yayın programında enflasyon kararına ilişkin yaptığı 'özürlü çocuk' benzetmesi tüyleri diken diken etti.

Merkez Bankası'nın aldığı enflasyon kararıyla alakalı konuşmak bulunmak üzere Ekotürk'teki canlı yayına bağlanan Prof. Dr. Murat Ferman'ın program esnasında yaptığı benzetme sosyal medyada çok sayıda tepki aldı. O sözlerinin ardından kısa zamanda gündem konusu olan Ferman'a bir tepki de sevilen şarkıcı Özgün Uğurlu'dan geldi.

ENFLASYONU ''ÖZÜRLÜ ÇOCUĞA'' BENZETTİ

Rektör Ferman, enflasyonu 'özürlü bir çocuğa' benzeterek "Herkesin ortak bir anlayış beraberliğiyle bildiği ama ifade etmediği ailenin özürlü çocuğu gibi idare ediyoruz... Herkes bir şekilde yararlanıyor ondan çok şikayet ediyoruz 'gece bağırıp çağırıyor, huzur bırakmadı, komşularla tartışıyoruz' diyoruz ama çocuk hayatımızın bir parçası onun sayesinde özellikli yerlere girebiliyoruz. İndirimli kartı alıyoruz, çocuk parası alıyoruz, hak etmediğimiz şeylere ulaşıyoruz... Enflasyon böyle bir şey enflasyonun suç ortağıyız" dedi.

"TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU"

'Ediz' isminde Down sendromlu çocuğu olan şarkıcı Özgün, Ferman'ın bu skandal sözlerini kınayarak Instagram hesabında üzüntüsünü belli etti. Şarkıcı Özgün, "Ne kadar ayıp. Ne kadar üzücü. Bu mudur yani yaşadığımız, yaşanan? Dinlerken tüylerim diken diken oldu. Yazmak istediğim çok şey var ama gerek yok" ifadelerinde bulundu.

Ünlü oyuncu tasavvufa merak sardı! İpek Tuzcuoğlu: Tasavvuf benim için kendimi keşif yolculuğu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu tasavvufa merak sardı! İpek Tuzcuoğlu: Tasavvuf benim için kendimi keşif yolculuğu
Adnan Şen 75 milyon dolarlık evi lansmanla tanıttı!

İLİŞKİLİ HABER

Adnan Şen 75 milyon dolarlık evi lansmanla tanıttı!

BİR YORUM YAPIN 5

Arkut 2 yıl önce

Hoca doğru söylemekle beraber verdiği örnek talihsizce olmuş. Eminim hoca gereken özrü dileyecektir, Farklı özellikte çocukları olan tüm ailelerimize kolaylıklar diliyorum, onlar bize emanet edilmiş birer nimet..

izmir hakkı kul 2 yıl önce

profosör demek istiyorki enflasyon özürlü çocuk gibi bu ülkede kabullenin hayatta düzelmez bunu bilin demek istiyor.

izmir hakkı kul 2 yıl önce

enflasyonu 50 yıldır dizginleyemiyoruz neden almanyada 50 yıldır enslasyon yüzde 2 enfazla 3 de kalıyor yüzde 5 olsa halk ayağa kalkıyor bizde yüzde 80 lere çıkıyor millet alışıyor.birde bizde yüzde 55 olan enflasyonu yüzde 13 diye kandırmacada var en basit cola 4 tl den 9 tlye çıktı 1 yılda çay 25 tl den 40 tl ye tereyağ 30 tl den 60 tl ye ay çiçek yağ 33 tl den 63 tl ye çıktı hani yüzde 13 enflasyon vardı beyler

Ahmet Ali 2 yıl önce

Özürlü çocuk demek ne zamandan beri kabahat oldu. Her şeye maydanoz olmayın artık.

FuUli 2 yıl önce

Benzetme biraz ağır olmuş ama yala değil a dan z ye doğru tesbid