Kuruluş Osman'ın Kumral Abdal'ı Emin Gürsoy'dan Cüneyt Arkın itirafı!

Kuruluş Osman'ın 2. sezonunda diziye dahil olan Emin Gürsoy, ilk sahnede yaşadığı büyük heyecanı anlattı. Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit gibi Yeşilçam yıldızlarıyla kamera karşısına geçen Gürsoy, o anın çocukluk hayali olduğunu söyledi.

Başrolünde Burak Özçivit'in oynadığı fenomen dizi Kuruluş Osman'ın kadrosunda yer alan Emin Gürsoy'dan samimi itiraflar geldi. Kumral Abdal rolüyle diziye dahil olan başarılı oyuncu Bozdağ Film Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. Gürsoy tarihsel dizi hakkındaki düşüncelerini "Kuruluş Osman" dizisinde Kumral Abdal karakterine hayat veren Emin Gürsoy diziyle ilgili düşüncelerini "Çok değerli buluyorum. Çünkü biz tarihimize bakmayı biliyoruz ama onu gerçekleştirmekte bu zamana kadar biraz sıkıntı yaşadık. Yeşilçam döneminde yapılan filmler vardı, onlar da çok değerliler. Ama son dönemde bunu yapamaz olmuştuk. Şimdi yapabiliyoruz. Artık bu konuda büyük bir tecrübe var. Tarihin görsel olarak da anlatılması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden de değerli buluyorum. Yapımcımız ve proje tasarımcımız Mehmet Bozdağ Bey'in kendisi tarihçi olduğundan hikaye anlatmakla ilgili iştah ve arzusunu görüyorsunuz. Büyük bir çabası var" sözleriyle ifade etti. 

emin görsoy kumral abdal karakteri

emin görsoy kumral abdal karakteri

YARADANINI ARAYAN BİR KARAKTER!

Aslının yörük olduğunu söyleyen Gürsoy, Diriliş Ertuğrul'u da heyecanla takip ettiğini ve hayran kaldığını belirtti. Diziye dahil olacağını öğrenince ise heyecanlandığını söyledi. Rolü Kumral Abdal ile ilgili araştırma yaptığını söyleyen ünlü oyuncu şunları aktardı:
"Mehmet Bey karakterimi ilk söylediğinde tarihsel olarak inceledim. Kaynaklara göre değişiyor. Şeyh Edebalı'nın dervişlerinden birisi olarak düşünüyoruz. Gözüyle gördüğü, kulağıyla duyduğu her şeyde Yaradan'ı gören, onu arayan bir karakter. Hem anlattığı hikayelerde hem karşılaştığı karakterlerde hep arkasında bir hikaye oluyor. Söylediği sözün arkasında başka bir hikaye, gördüğü insanın arkasında başka bir mana buluyor. Kalp gözü açık. Allah dostu bir adam."

kumral abdaldan cüneyt arkın itirafı

kumral abdaldan cüneyt arkın itirafı

Öte yandan diziye ilk dahil olduğunda çekildiği sahnede Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit'i görünce heyecanlandığını ve bu anın hayali olduğunu belirtti.

Pelin Öztekin'den yürek burkan paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Öztekin'den yürek burkan paylaşım!
Ünlü fenomen Kristine Zhuravleva’nin cansız bedeni ormanda bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü fenomen Kristine Zhuravleva’nin cansız bedeni ormanda bulundu!
Gülseren Budayıcıoğlu dizilere yapılan eleştirilere cevap verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Gülseren Budayıcıoğlu dizilere yapılan eleştirilere cevap verdi!

BİR YORUM YAPIN 0