Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, annesiyle pozunu paylaştı!

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar annesi ve kardeşiyle olan fotoğrafını "Anneler gününüz kutlu olsun canımın en içleri" notuyla paylaştı. Merve Dizdar'ın annesi Yıldız Dizdar'a olan benzerliği ise dikkat çekti.

Merve Dizdar, Gülben karakterini canlandırdığı Masumlar Apartmanı dizisindeki başarılı oyunculuğuyla büyük beğeni topluyor.

Zor bir karakterin altından hakkıyla kalkan ve bizden biriymiş hissi veren Dizdar özel hayatında da oldukça mütevazı ve içten. Oyuncu Gürhan Altundaşar ile evli olan Dizdar, Instagram paylaşımlarıyla da beğeni topluyor.

Sosyal medyada Anneler Günü'ne özel bir paylaşım yapan Merve Dizdar, takipçilerini oldukça şaşırttı. Merve Dizdar'ın annesi Yıldız Dizdar'a olan benzerliği dikkat çekti. Güzel oyuncu paylaşımına "Anneler gününüz kutlu olsun canımın en içleri" notunu düştü.

merve dizdar anneler günü paylaşımı

merve dizdar anneler günü paylaşımı

 

Çağla Şıkel'e nazar değdi: Elimi kırdım ama iyiyim

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'e nazar değdi: Elimi kırdım ama iyiyim
‘Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran sürpriz evlilik teklifi!

İLİŞKİLİ HABER

‘Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran sürpriz evlilik teklifi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0