Camdaki Kız'ın Tako'su çocukluk haliyle gündemde! Camdaki Kız'ın Tako'su Hamza Yazıcı kimdir?

Çok Güzel Hareketler’in sevilen oyuncusu Hamza Yazıcı, Kanal D ekranlarında yayımlanan Camdaki Kız dizisinde, Tako karakterine hayat veriyor. Hamza Yazıcı, çocukluk fotoğrafıyla gündemde. Peki, hakkında bilgiler merak edilen Hamza Yazıcı kimdir?

Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan, başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız dizisi, ilgi çekici hikayesi ve karakterleriyle seyircilerin gündeminde yer alıyor. Canlandırdığı Tako karakteriyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Çok Güzel Hareketler’in sevilen oyuncusu Hamza Yazıcı, izleyenler tarafından araştırılıyor. Dizinin sıkı takipçileri, Hamza Yazıcı hakkında bilgi almak için ''Camdaki Kız'ın Tako'su Hamza Yazıcı kimdir?'' sorusuna yanıt arıyor.

Camdaki Kız dizisinde oynadığı Tako karakteri ile şöhretini arttıran Hamza Yazıcı, sosyal medyada çocukluk fotoğrafını paylaştı. Hamza Yazıcı'nın değişmemiş oluşu dikkat çekti.

Hamza Yazıcı'nın çocukluk fotoğrafını Camdaki Kız dizisindeki rol arkadaşı Feyyaz Şerifoğlu, "Bir yakışıklı gördüm sanki" notu ile paylaştı.

Camdaki Kız Muzo kimdir? Camdaki Kız Muzaffer hastalığı ne? Enis Arıkan kimdir ve kaç yaşındaİLİŞKİLİ HABERCamdaki Kız Muzo kimdir? Camdaki Kız Muzaffer hastalığı ne? Enis Arıkan kimdir ve kaç yaşında

Camdaki Kız SedatİLİŞKİLİ HABERCamdaki Kız Sedat'ın annesi Gülcihan gerçekte kimdir? Devrim Yakut kimdir ve kaç yaşında?

Tako, Rafet Koroğlu’nun sağ koludur. Çocukluk yıllarından itibaren güçlünün yanında durduğu sürece ezilmeyeceğine karar vermiştir. Dünyada kendini gerçekleştirmek için bir güç silahı olarak gördüğü Rafet Koroğlu’nun sözünden hiçbir zaman çıkmaz. Kişisel bakımına, tıraşına, saçına, üstüne başına çok önem verir.

Camdaki Kız 5. bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Camdaki KızİLİŞKİLİ HABERCamdaki Kız 5. bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız'ın konusu nedir?

HAMZA YAZICI KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

Şubat 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Hamza Yazıcı, aslen Hatay Antakyalıdır. Kova burcu olan Hamza Yazıcı'nın boyu, 1,28 m'dir.

Çocukluğundan bu yana oyuncu olma hayali olan Hamza Yazıcı, çeşitli kurumlardan temel oyunculuk dersleri almıştır. 2008 yılından beri profesyonel tiyatrocu olan Hamza Yazıcı, ilk olarak ''Güldür Güldür'' programında oynadığı Taylan karakteri ile dikkat çekmiştir.

Başrollerinde Saba Tümer, Mehmet Ali Erbil, Sümel Tilmaç’ın yer aldığı 2015 yapımı komedi filmi ''Polis Akademisi Alaturka''da Yüce Osman karakterini canlandırmıştır. Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Hamza Yazıcı, kendisini şu şekilde ifade etmektedir:

''1992'de İstanbul'da doğdum. Biraz aksi, biraz tehlikeliyim. Oyunculuğu seçmenin sebebi bizde ata sporu olmasıdır. Zamanında saraylarda taklalar olsun, portakal döndürmece olsun... Kanımız da var yani. 2008'den bu yana usta çırak ilişkisiyle harmanlandım.''

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay'ın düğününe ünlüler akın etti!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay'ın düğününe ünlüler akın etti!
Çağla Tuğaltay kimdir, nasıl öldü? İşte Çağla Tuğaltay cinayetinin detayları...

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Tuğaltay kimdir, nasıl öldü? İşte Çağla Tuğaltay cinayetinin detayları...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Serkan 1 yıl önce

Aman bir müslümanın resmini yayınlamayın