Sağlık sistemini eleştiren aktör Rahul Vohra, koronavirüse yenik düştü!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Hintli oyuncu ve vlogger Rahul Vohra, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 35 yaşında hayatını kaybeden oyuncudan geriye hasta yatağında gördüğü tıbbi bakımı eleştirdiği video kaldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından en çok etkilenen ülkelerden Hindistan'dan acı haberler gelmeye devam ediyor. Hintli aktör ve vlogger Rahul Vohra da virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Acı haberi Vohra'nın eşi Jyoti Tiwari, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Oyuncu, hastane yatağından çekilen son videosunda gördüğü tıbbi bakımı eleştirmişti. Rahul Vohra, oksijen maskesi ile çektiği videoda, "Görevliyi çağırmaya çalışıyorsun ama gelmiyorlar. Bir saat veya daha fazla sürede gelirler ve yokluklarını bir şekilde yönetmeniz gerekir" ifadelerini kullanmıştı.

35 yaşındaki Vohra'nın açıklamaları sonrası ülkedeki sağlık sisteminin durumu bir kez daha tartışmaya açıldı.

HİNDİSTAN'DA KORONAVİRÜSE KARŞI 'DIŞKI'LI ÖNLEM

Öte yandan Çin’de ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan koronavirüs Hindistan'da da endişeyi arttırdı. Hindistan'da çok sayıda kişi Kovid-19'a yakalanmamak için ineğin dışkısını suya karıştırarak, duş alıyor. Kendilerinin ineğin kutsal olduğuna inandıklarını belirten vatandaşlar, hayvan idrarı ve dışkısıyla duş alanların asla hastalığa yakalanmayacaklarını iddia ediyor.

MasterChef Güzide Mertcan'dan takipçisine cevap!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Güzide Mertcan'dan takipçisine cevap!
Ünlü oyuncu Meryem Uzerli’den 4 aylık bebeğiyle yeni paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli’den 4 aylık bebeğiyle yeni paylaşım
Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan'dan şaşırtan video!

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan'dan şaşırtan video!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Vatan34 2 yıl önce

Allahım bu ne cehalet cahiliye döneminde bile böyle cehalet olmamış allah hidayet versin

Hakan 2 yıl önce

ineğin sütüyle bari yıkanın. Dışkısı nedir yahu. Boğa ya da tapıyolar mı acaba?