Ünlü sunucu Dilara Gönder ekranlara dönüyor! Dilara Gönder kimdir?

Ünlü sunucu Dilara Gönder, ekranlara dönüyor. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan sunucu Dilara Gönder, yarışma programıyla sektöre dönüş yapmaya hazırlanıyor. Peki Dilara Gönder kimdir ve kaç yaşında?

Uzun yıllar NTV Spor ve NTV'de sunuculuk yapan Dilara Gönder, haber yarışma programı ile ekranlara dönüyor. Hafta sonu cumartesi ve pazar günleri akşam saatlerinde yayınlanacak olan program, Haziran ayının ilk haftasında, Haber Global'de izleyiciyle buluşacak.

DİLARA GÖNDER KİMDİR?

Dilara Gönder Türk televizyon sunucusu ve oyuncu. Gönder İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden ve ardından Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19.

MasterChef Güzide Mertcan'dan takipçisine cevap!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Güzide Mertcan'dan takipçisine cevap!
Ünlü oyuncu Meryem Uzerli’den 4 aylık bebeğiyle yeni paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli’den 4 aylık bebeğiyle yeni paylaşım
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0