Nusret'in altın kaplamalı bifteğinin fiyatı şaşırttı!

Et restoranları alanında yaptığı yatırımlar ve kendine has 'tuz serpme' (saltbae) hareketiyle çok konuşulan Nusret Gökçe, İngiltere'de açmaya hazırlandığı yeni restoranının fiyat tarifesi belli oldu.

Nusret Gökçe, tüm dünyaya kabus gördüren koronavirüs salgınının yiyecek ve içecek sektöründe yarattığı krize rağmen yatırımlarına hız kesmeyen devam ediyor. ABD'de ilk restoranını Miami'de açan 37 yaşındaki işletmeci, daha sonra New York ve Boston'da, en son da kalabalık nüfuslu Dallas şehrinde restoran sahibi oldu. 

Altı ülkede toplam 23 restoranı bulunan ve iki bin çalışanıyla hizmet sunan Nusret Gökçe, 24'üncü restoranını geçtiğimiz günlerde Beverly Hills'te açtı. Nusret, şimdi de İngiltere'de ilk şubesini açacak olmanın heyecanını yaşıyor. Gökçe'nin Knightsbridge bölgesindeki dükkanındaki fiyatlar da belli oldu.

Aynı zamanda sosyal medya fenomeni haline gelen Nusret, mekanlarındaki en gözde lezzetlerinden biri olan altın kaplama biftek ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 54

misafir 2 yıl önce

bunların nasıl zengin oldukları araştırılsın

Ali 2 yıl önce

Yumruk kaplamalı tokatı yiynce aklınız başınıza gelecek.

Vatandaş 2 yıl önce

Müslümanlar filistinde can derdinde sen nelerle uğraşıyorsun utanç verici yazık sonradan görmelik

Ali 2 yıl önce

Hani fiyat listesi nerede

misafir 2 yıl önce

bifteğin fiyatı bizi gerçekten şaşırttı çünkü attığınız başlığa rağmen fiyatını yazmayı unutmuşsunuz.

Yorumların Tümünü Okuyun