Mehmet Ali Erbil'den Filistin'e destek mesajı: Sessiz kalmayın

Günlerdir devam eden İsrail'in Filistin'e yönelik şiddetine ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil de sessiz kalmadı. Erbil, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Çocuklar ölüyor ve tüm dünya buna sessiz kalıyor. Lütfen susmayın" ifadelerine yer verdi.

İsrail'in Filistinlilere yaptığı zulüm, giderek artarken ünlülerden de peş peşe kınama ve yardım çağrısı mesajları gelmeye devam ediyor. Yaşanan insanlık dramına tepki gösterenlerden biri olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından Filistinlilere destek mesajı yayınladı.

Erbil mesajında, "Bugün Gazze'de insanlık dramı yaşanıyor. Çoluk çocuk demeden insanları katlediyorlar. Gazzeliler öldürülüyor, buna dünya sessiz kalıyor. Lütfen sessiz kalmayalım." ifadelerini kullandı.

'Bir Zamanlar Kıbrıs' oyuncularından anlamlı ziyaret!

İLİŞKİLİ HABER

'Bir Zamanlar Kıbrıs' oyuncularından anlamlı ziyaret!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

ahmet 2 yıl önce

mehmet ali başkan, bizi çok güldürdün, Allah da seni ve sevdiklerini çok güldürsün. Bir an önce yeşil sahalara dön. Birazcık kaytarıyorsun gibi geliyor....