Eşini kaybeden Özgü Namal 2 yıl sonra ilk kez görüntüledi! Ünlü oyuncu ilk kez güldü

Oyuncu Özgü Namal, Ekim 2020' de eşi Ahmet Serdar Oral'ı kaybettikten sonra ilk kez görüntülendi. 53 yaşındaki eşi Serdar Oral'ın ani ölümünün ardından adeta yıkılan Özgü Namal uzun zaman sonra Bodrum'da çocuklarıyla birlikte görüntülendiğinde mutlu olmayan yüzü, şimdilerde güller açıyor. Ünlü oyuncu eşinin ölümünün ardından ilk kez güldü!

Geçen ay Bodrum'da kameralara takılan başarılı oyuncu özgü Namal, görüntülenince sert çıkışmıştı. Geçtiğimiz gün İstanbul'da objektiflere yansıyan Namal'ın ilk kez gülümsediği görüldü. 

özgü namal

özgü namal

BEYOĞLU'NDA ORTAYA ÇIKTI

Altı yıllık eşi ve iki çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral'ın ani vefatından sonra ortalarda pek görülmeyen Özgü Namal, önceki gece Asmalımescit'te bulunan bir mekanda eğlencedeydi. Uzun yıllar sonra ilk kez gülümsemesi ise sosyal medyada gündem oldu.

Toplantı amacıyla Etiler'e geldiği öğrenilen Namal, çıkışta basın mensuplarını görünce gülümsemesi olay oldu. Muhabirleri "Özgü Hanım nasılsınız? Ekranlara dönmeyi düşünüyor musunuz? Var mı bir projeniz?" sorusuna cevap vermeden "Arkadaşlar çok teşekkür ederim, sağ olun" sözlerini kullanıp arabasına bindi. 

özgü namal

özgü namal

BODRUM'DA NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz yıllarda iki çocuğunun babası hayat arkadaşı Serdar Oral'ın ani ölümüyle yıkılan Özgü Namal, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Oral'ın ölümünden sonra Köyceğiz'den İzmir'e taşınan Namal, önceki gün çocuklarıyla Bodrum Ortakent'te görüntülenmişti.

NAMAL'DAN GAZETECİLERE SERT ÇIKIŞ!

Şezlongunda arkadaşları ile sohbet eden Özgü Namal, basın mensuplarının kendisini görüntülediğini fark edince tadı kaçtı. Hemen üstünü giyen oyuncu, çocukları Nefes ve Elem Su'yu yanına çağırarak, plajı terk etmek üzere yürümeye başladı.

özgü namal

özgü namal

"ÇOCUKLARIMI ÇEKENEZSİN"

Namal, fotoğraflarını çeken gazetecilere ise "Çocuklarımı çekemezsin. Hemen buraya gel, gel Buraya" diyerek sert çıktı.

"HEMEN O FOTOLARI SİL" 

Gazetecilerin yanına gelmesine rağmen sakinleşmeyen oyuncu, "Çocuklarımı çekmeni istemiyorum. Burası özel bir alan, sen beni çekemezsin. Hemen sil o fotoğrafları" diyerek bağırdı. "Özgü Hanım, sizi yasal alanlardan çekiyoruz. Lütfen sakin olun" cevabına daha da sinirlenen 43 yaşındaki oyuncu, çok tartışılacak bir polemiğe imza attı.

özgü namal

özgü namal

SON HALİ SEVENLERİNİ ÜZDÜ!

Özgü Namal, Onur Tan'ın yönettiği ve eski rol arkadaşı Oktay Kaynarca'nın başrolde yer aldığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' adlı dizinin setini ziyaret etti. Tan, Özgü Namal ve birkaç arkadaşıyla çekildiği fotoğraf karesini sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

"Tam yalnız kaldığını düşünür, çok yorulur, güçsüz düşersin, bir anda bedenine güç bahşeden, umutsuzluğa kapıldığında kalbinde yaşama sevinci yaratan dostların, güzel arkadaşların ziyaretine gelir… İyi ki varsınız."

özgü namal

özgü namal

ÇOCUKLARIYLA GÖRÜNTÜLENDİ!

Çocuklarıyla birlikte tatil yapan oyuncu , Bodrum'da yeni bir proje için görüşme yapacağı öğrenildi.

özgü namal yıllar sonra ortaya çıktı

özgü namal yıllar sonra ortaya çıktı

Eşinin ani ölümünün ardından Köyceğiz'deki evinden taşınıp İzmir'de yaşamaya başlayan oyuncu Ortakent'teki bir otelde çocukları ile birlikte kahvaltı yaparken objektiflere takıldı.

özgü namal bodrum

özgü namal bodrum

Namal, bir gün sonra ise çocuklarıyla plaja indi. Denize girmek yerine çocuklarıyla ilgilenen 43 yaşındaki oyuncu, ardından arkadaşlarıyla sahilde sohbet etti.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl Ümraniye'de görüntülenmişti. 

Kalp krizi sonrası hayat arkadaşını ölümüyle yıkılan oyuncu ise yıllardır ailesiyle yaşadığı Köyceğiz'den İstanbul'a taşınarak gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başladı.

Yeditepe İstanbul, Kurtlar Vadisi, Hanımın Çiftliği, Kan ve Merhamet dizilerde rol alan başarılı oyuncu Özgü Namal'ın Serdar Oral ile birlikteliğinden Nefes ve Elem Su adında iki çocuğu bulunuyor.

Namal, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Serdar Oral'la 10 seneliğine kiraladığı Köyceğiz'e bağlı Ağla köyünde bulunan evini boşalttı.

özgü namal villasını satışa çıkardı

özgü namal villasını satışa çıkardı

Beş yıldır eşi ve çocuklarıyla birlikte orada yaşayan 42 yaşındaki oyuncunun, Ahmet Serdar Oral'ın vefatından sonra köye hiç gitmediği öğrenildi.

Evin bahçesinde Özgü Namal'ın çocuklarının oyuncakları ve kurdukları salıncak, atıl vaziyette duruyor.

Ayrıca oyuncunun, köyde eşiyle yatırım için satın aldıkları ve etrafına duvar ördükleri yedi dönüm, içinde küçük bir göl bulunan arsayı da 3 milyon TL'ye satışa çıkardığı konuşuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ulusalararası Uzay İstasyonu'ndan gelen görüntüler büyüledi!

Haluk Levent'ten sert çıkış: Burası şehit ismi verilmiş bir park. Burayı çürütmeyelim!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'ten sert çıkış: Burası şehit ismi verilmiş bir park. Burayı çürütmeyelim!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 17

Tepki 1 yıl önce

İlk kez gülmüş..!

Esra 1 yıl önce

Çok asil, tam bir oyuncu hala daha duru bir güzelliği var

Toplam 1 beğeni

Merhamet 1 yıl önce

Lütfen büyük konuşup kimse hakkında büyük ağır yorum yapmayalım. Herşeyden önce bir anne evlatlarını koruyup sakınıyor. Daha normal ne olabilir neden haber uğruna saygı duyulmuyor duygularına kadincagizin.cok kızdım yazık be azcik saygı be

Toplam 2 beğeni

Ercan 1 yıl önce

Magazin gazeteciliği izinsiz fotoğraf çekme hakkını nerden alıyor? Bir de yağ gibi üste çıkmaya çalışmaları yok mu? Izin vermiyorsa edebinle ayrıl ordan kardeşim.

Toplam 2 beğeni

Ünlüler 1 yıl önce

Issız, sessiz ve insanlardan uzak bir yerde yaşamaya karar vermişler. Gazeteci ve magazincilerden rahat yok gibi. Ünlü olmak her açıdan zor.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun