Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş son haliyle gündemde!

Aşk-ı Memnu dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Pelin Ermiş son haliyle dikkat çekti. Ermiş'in son görüntüsü hayranlarından tam not aldı. Ünlü oyuncu yıllar sonra yaptığı Aşk-ı Memnu itirafıyla gündem oldu.

Unutulmayan diziler arasına adını yazdıran Aşk-ı Memnu tekrar bölümleriyle bile gündem oluyor. Aradan geçen yıllar ile birlikte Aşk-ı Memnu oyuncularının değişimleri de oldukça konuşuluyor.

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş değişimi ile dudak uçuklattı. Fazla kilolarından kurtulduktan sonra yüzüne estetik yaptırdığı iddia edilen 40 yaşındaki Pelin Ermiş'in son hali dikkat çekti.

Aşk-ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan Baran Akbulut'un yeni imajından sonra Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş de merak konusu oldu.

İşte değişimi ile oldukça iddialı olan Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş'in beğeni yağan pozları...

ÜNLÜ OYUNCUDAN YILLAR SONRA GELEN AŞK-I MEMNU İTİRAFI

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen güzel oyuncu Sabah'tan Yasemin Döngel'e verdiği röportajda Aşk-ı Memnu ile ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu. Ermiş,"İlk teklif geldiğinde yükselmedim, 'Neden Cemile'yi oynuyorum?' dedim" sözleriyle şaşırttı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen'den sevgi dolu paylaşım! Burak Özçivit'in o hali çok güldürdü

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

bıdık 1 yıl önce

ne yapsak

Kafkasykalı 1 yıl önce

Vay be tanıyamadım

Toplam 1 beğeni

BEDOO 1 yıl önce

Valla ben bi fark göremedim can

Toplam 1 beğeni

Hımmm 2 yıl önce

Eeee

Toplam 2 beğeni

bidost 2 yıl önce

napalım şimdi

Toplam 6 beğeni