Şarkıcı Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı şimdilerde 20 yaşında!

Türk Pop müziğinin usta ismi Nilüfer'in uzun uğraşlarla Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı büyüdü. Şimdilerde güzel bir genç kız olan Ayşe Nazlı'nın son halini görenler şaşırıyor.

Usta sanatçı Nilüfer'in uzun uğraşlarla Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı büyüdü. Şimdilerde güzel bir genç kız olan Ayşe Nazlı'nın son halini görenler ne ara büyüdü diye oldukça şaşırıyor. 

nilüferin kızı

nilüferin kızı

4 ay yuvada kaldıktan sonra şarkıcı Nilüfer Yumlu tarafından evlatlık edinilen Ayşe Nazlı şimdilerde 20 yaşında güzeller güzeli bir genç kız.

Sosyal medyada sık sık kızı Ayşe Nazlı ile paylaşımlarda bulunan şarkıcı Nilüfer Yumlu son olarak verdiği bir röportajda kızına düşkünlüğünden bahsederken, İngiltere'de psikoloji okuyan Ayşe Nazlı ile gurur duyduğunu dile getirdi.

Nilüfer Yumlu kızı Ayşe Nazlı'nın 20. yaşını duygusal bir mesajla kutlamıştı...

"Kızım 20 oldu, ne mutlu bana. Ayağımı sağlam basarsam 30'u da 40'ı da görür müyüm? Onu da Allah bilir artık. Mutlu yıllar kuzum Ayşe Nazlı…"

Ceyda Ateş'in kızı Talia'nın gülme anları beğeni rekoru kırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Ateş'in kızı Talia'nın gülme anları beğeni rekoru kırdı!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem 11 yıl sonra sete geri dönüyorlar!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem 11 yıl sonra sete geri dönüyorlar!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0