Necati Şaşmaz’dan beraat sonrası ilk atak!

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, eşi Nagehan Şaşmaz ile aralarında devam eden boşanma davasında eşinin WhatsApp yazışmalarını delil olarak sunmuştu. Yazışmaları habersiz ele geçirdiği iddiasıyla yargılanan ünlü oyuncu beraat etti. Beraat etmesinin ardından Necati Şaşmaz, boşanma davalarında gizlilik ihlali yapan eşinin avukatı Deniz Ketenci’yi savcılığa şikayet etti.

Boşanma davası sürerken Necati Şaşmaz, eşine ait ses kayıtları ve WhatsApp yazışmaların yer aldığı bir CD'yi mahkemeye delil olarak sunup, delil yaratmak istemişti. Bunun üzerine eşinin aleyhine delil olarak kullandığı ses kayıtlarını cep telefonuna kaydettiğini ve kendisinden habersiz cep telefonunu alarak WhatsApp Web QR kodunu okutarak kendi bilgisayarından yazışmalarını takip ettiğini iddia eden Şaşmaz'ı ihbar etmişti.

Hakkında 12 yıla kadar 'özel hayatın gizliliğini ihlal etme' ve 'zincirleme şekilde haberleşmenin gizliliği ihlali' suçlarından dava açılan Şaşmaz, 15 Şubat günü görülen davada hakim karşısına çıktı. Mahkeme suç unsurları oluşmadığına kanaat getirerek, tüm suçlardan ayrı ayrı beraat etmesine karar verdi.

 

Nagehan Şaşmaz, Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz ile 2012 yılında evlendi. Çiftin 4 yıl içinde iki çocuğu dünyaya geldi.

Necati Şaşmaz, 2019 şubatında Nagehan Şaşmaz'a 10 milyon TL tazminat ile 2 çocuğunun velayetini isteyerek boşanma davası açtı. Ünlü oyuncudan psikolojik, fiziksel ve cinsel şiddet gördüğünü ileri süren Nagehan Şaşmaz da 20 milyon TL tazminat ile kendisi ve 2 oğlu için toplam 60 bin TL aylık nafaka talebinde bulunarak karşı boşanma davası açtı.

İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada Nagehan Şaşmaz’ı avukat Deniz Ketenci, Necati Şaşmaz’ı da avukat Altın Mimir temsil etti. Mahkeme iki tarafın açtığı boşanma davasını da kabul ederek tarafların boşanmalarına karar verdi. Mahkeme çocukların velayetini anneye verirken, baba ile kişisel ilişki günleri tayin etti.

Büyük Beşiktaş taraftarı Esra Erol'dan canlı yayında şov!

İLİŞKİLİ HABER

Büyük Beşiktaş taraftarı Esra Erol'dan canlı yayında şov!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0