Oğuz Yılmaz'ın aranjörü Özgür Koç gözyaşları içinde anlattı!

Dün ani bir şekilde hayatını kaybeden Oğuz Yılmaz’ın aranjörlüğünü yapan Özgür Koç, kendisinin yazdığı Oğuz Yılmaz’ın ise okuduğu ve henüz piyasaya sürülmeyen şarkıyı ilk kez dinletti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran Oğuz Yılmaz, ailesiyle birlikte yaşadığı evde rahatsızlandı. Durumu fark eden ailesi, sağlık ekiplerine haber verdi. Yılmaz, eve gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Yılmaz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Oğuz Yılmaz'ın, geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü öğrenildi.

Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz hayatını kaybetti! Oğuz Yılmaz kimdir? İLİŞKİLİ HABERAnkaralı sanatçı Oğuz Yılmaz hayatını kaybetti! Oğuz Yılmaz kimdir?

Ünlü şarkıcının vefat haberi, sevenlerini ve müzik camiasını yasa boğdu. 26 yıllık müzik hayatına yüzlerce şarkı sığdıran Oğuz Yılmaz, yeni albüm hazırlığı yapıyordu. Hastaneye gelen Ankaralı sanatçılar, Yılmaz'ın ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Yılmaz'ın cenazesi, bugün öğlen namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Sanatçının yakın arkadaşı müzisyen Ufuk Özel, "Geçen aylarda kalbinde olan bir sıkıntı sebebiyle stent takılmıştı. Sağlık problemleri vardı. Bugün de kalp krizi geçirdi. Hastaneye getirdiler ama kurtaramadılar ve vefat etti." diye konuştu.

YILMAZ'IN SÖYLEDİĞİ SON ŞARKI;

Öte yandan Yılmaz'ın önceki gece son olarak görüştüğü aranjörü ünlü şarkıcı Özgür Koç, yaşadığı üzüntüyü anlattı. Koç, kendisinin yazdığı Yılmaz'ın ise okuduğu şarkıyı da ilk kez dinletti. Piyasaya henüz sürülmeyen şarkıyı dinlerken gözyaşlarına tutamayan Koç, şarkının kendisi için çok şey ifade ettiğini ve piyasaya sürüp sürmemek arasında kararsız kaldığını söyledi. Özgür Koç, şunları söyledi:

"Dün öğleden sonra buluşup stüdyoda çalışma yapacaktık. Yeni albümünü hazırladım ben. Okuduğu bir sürü şarkısı var onlarda yakında çıkacak. Saat 5 gibi sanatçı arkadaşımız Veli Erdem Karakülah ile birlikte stüdyoya geldi.

Elinde bağlama vardı. 'Bu saz evimde duruyor. Bunun tellerini yap, zaten bana sen çalıyorsun' dedi. 'Bunu sana bırakıyorum' dedi. Sanki vedalaşır, 'sazım sana emanet' dermiş gibiydi. Beni de şu an en çok üzen o zaten. Keşke biraz daha ömrü olsaydı. İçeride müzik stüdyom var. Çok bilinen çoğu şarkısını da orada yapmışızdır. Pazartesi günü okuduğu 'hıçkırık tuttu beni' şarkısının klibini çekecektik. Onu organize ediyorduk ama nasip olmadı. Kendi kısmını okuması nasip oldu.

Keşke onların hiç biri olmasa da o hayatta olsa. Son yaptığımız şarkıyı dün eve bırakırken arabada açtık. 'Çok güzel oldu' diyerek sevinmişti. Benim için çok büyük bir kayıp oldu. Benim şarkılarım öksüz kaldı. Benim ona okutacağım bir sürü şarkı vardı. Bende şimdi bir tane emanet sazı kaldı."

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında sahne alan Murat Boz'un zor anları!

İLİŞKİLİ HABER

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında sahne alan Murat Boz'un zor anları!
Oğuz Yılmaz'ın kızıyla yaptığı düet sosyal medyanın gündemine oturdu!

İLİŞKİLİ HABER

Oğuz Yılmaz'ın kızıyla yaptığı düet sosyal medyanın gündemine oturdu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 10

yedi emirler 2 yıl önce

Allah cc taksıratını afede. De nedır bu yahu her gun haber yapılıyor.bu kadar buyutulecek ne var anlamıyorum. Ecelı gelmıs her Ademoglu gıbı sayılı nefeslerı bıtmıs...tovbeee..adeta yas tutturacaksınız

serencam 2 yıl önce

şarkılar içinde uyusun

bsn 2 yıl önce

Adamın vefatınamı üzüldün projelerin yarım kalmasına mı anlamadım inan.

zorbay71 2 yıl önce

Adamın dibiydi be..

HEY HAT! 2 yıl önce

Bu kardeşimiz bilerek ya da bilmeyerek kültürün yozlaşmasına sebep olmuştur.Gayri ahlakı şarkılar ''Bas bas paraları Leyla'ya...''gibi saçma sapan Anadolu kültürüymüş gibi yutturulan bozuk bir zihniyetin ürünü eserler dillere malesef pelesenk oldu.Türkü desen türkü değil şarkı desen şarkı değil ne idüğü belirsiz makamlı sözler.Tabii ki türevleri de hemen ardından zuhur etti ki evlere şenlik.Ankara isiminin kirletildiğini düşünüyorum oysaki bunu hak etmiyor!!!

Yorumların Tümünü Okuyun