Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan değişimiyle dudak uçuklattı!

90'lı yılların sonuna damga vuran Bücür Cadı dizisinde Zeliş karakterine hayat veren genç oyuncu Merve Erdoğan, şimdilerde güzelliğiyle kendine hayran bırakıyor.

Bir zamanlar ekranlarda dizide oynayan Bücür Cadı Zeliş'i görenler tanımakta güçlük çekiyor. Günler sonra 30 yaşına basacak olan güzel oyuncu Merve Erdoğan, geçtiğimiz ocak ayında rol arkadaşı müzisyen Mert Carim ile nikah masasına oturmuştu.

bücür cadı zeliş

bücür cadı zeliş

Beyazlar içinde duru güzelliğiyle büyük beğeni toplayan oyuncu Merve Erdoğan'a beğeni yağmıştı. 

bücür cadı zelişin son hali

bücür cadı zelişin son hali

İlk ekran deneyimini henüz üç yaşındayken yaşayan Merve Erdoğan, asıl çıkışını dokuz yaşındayken rol aldığı Bücür Cadı dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteriyle yaptı.

İşte Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan'ın son hali ve sosyal medyada olay olan çocuk yıldızların değişimi…

Günler sonra 30 yaşına basacak olan güzel oyuncu Merve Erdoğan, geçtiğimiz ocak ayında rol arkadaşı müzisyen Mert Carim ile nikah masasına oturmuştu.

Beyazlar içinde duru güzelliğiyle büyük beğeni toplayan Merve Erdoğan'a beğeni yağmıştı.

Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow'a 5 milyon dolarlık tazminat

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow'a 5 milyon dolarlık tazminat
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

vay be arkadaş 2 yıl önce

büyük değişim tırtıldan kelebek çıkmış gibi tövbe ya rabbim