Saray Meghan Markle ve Prens Harry’nin evlilik yıl dönümünü kutlamadı!

Dün, üçüncü evlilik yıl dönümünü kutlayan Meghan Markle ve Prens Harry çifti, kraliyet tarafından görmezden gelindi.

Meghan Markle ve Prens Harry’nin hayranları, Sussex çiftinin üçüncü evlilik yıl dönümünü kutlamak için dün pek çok sosyal medya paylaşımı yaptı. 19 Mayıs 2018’de İngiltere’de Windsor Kalesi’ndeki St George's Şapeli’nde evlenen çift için mesaj yağdı.

SARAYDA İKİNCİ KEZ SESSİZLİK

Geçen yıl kraliyet görevlerini bırakarak ABD’ye taşınan çift, için saray sessiz kalmayı seçti. İngiliz Kraliyet Ailesi’ne ait resmi hesaplardan Sussex Dükü ve Düşesi için herhangi bir kutlama mesajı yayımlanmadı. Bu, kraliyetin, Sussex çiftinin evlilik yıl dönümü için sessiz kalmayı tercih ettiği ikinci yıl. İki yaşında Archie adında bir oğlu bulunan ve yaz başında bir kız bebekleri dünyaya gelecek olan çift de evlilik yıl dönümleriyle ilgili herhangi bir mesaj vermedi.

Salma Hayek'in koronavirüs isteği: Bırakın evimde öleyim

İLİŞKİLİ HABER

Salma Hayek'in koronavirüs isteği: Bırakın evimde öleyim
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0