Bülent Ersoy'dan Alp Kılınç'a: Ben diğerleri gibi susmam!

Hande Erçel'e "bazlama surat" dediği için ünlü oyuncuyla mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, bu kez de Diva Bülent Ersoy ile karşı karşıya geldi.

Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, son paylaşımıyla usta sanatçı Bülent Ersoy'u kızdırdı. Instagram hesabından tava reklamı yapılan bir paylaşımı eleştiren Kılınç, "Basmış tavaya Bülent Ersoy'un ışıltı efektini" sözleriyle Ersoy ile karşı karşıya geldi.

"BENİ TAVAYA MI BENZETTİN?"

Diva, 25 yaşındaki fenomene, "Beni tavaya mı benzettin, tava mı diyorsun bana? Beni o yorumun içinden çıkart, yoksa avukatımla görüşürsün terbiyesiz" diye çıkıştı.

Bülent Ersoy'un bu sözleri üzerine Alp Kılınç, "Ablam yok gurban olduğum, hani sen ağzına yüzüne böyle makyajlar yapıyorsun ya ışıltılı ışıltılı ona benzetmişim... Yani komiklik, şakacılık, anladın mı abla?" diyerek, Ersoy'un gönlünü almaya çalıştı.

"ZAVALLI ÇOCUK!"

Ancak Instagram hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Diva, Kılınç'a yorum yapan kişinin kendisi değil, sahte bir hesap olduğunu belirtti. Bülent Ersoy, ikinci bir açıklama yaparak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu konuyu araştırdım ve 'Alp Kılınç' denilen kişinin bu tarz sahte paylaşımları daha önce de ses getirecek başka sanatkarlara da uygulayıp, prim yapmak adına böylesine yalanlara tevessül ettiğini öğrendim. Bak çocuğum; bunları espri olarak yapıyorsanız ben esprilerinize konu olacak statüde bir kişilik değilim. Zira yaptığınız suç teşkil etmektedir. Ben diğerleri gibi susmam. Ve de hakkımı söke söke alırım. Kimsin? Neyin fenomenisin? Ah yazık, zavallı çocuk!"

Burcu Esmersoy doğal hali ile dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy doğal hali ile dikkat çekti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0