Serkan Kaya ve Seren Serengil arasında neler oluyor? Suçlamalar arka arkaya geldi

Katıldıkları bir düğünde gerginlik yaşayan ve aylar sonra sosyal medya üzerinden birbirleri hakkında sert açıklamalarda bulunan Serkan Kaya ve Seren Serengil'in arasında neler yaşandığı merak konusu oldu.

Seren Serengil, 'Her şeyi İbrahim Tatlıses' benziyor dediği ünlü şarkıcı Serkan Kaya ile Ankara'da bir düğünde karşılaştı. İkili aynı masaya otururken aralarında gerginlik yaşandı. Arto'nun da olaya müdahale olmasının ardından tansiyon giderek yükseldi. Seren Serengil, Serkan Kaya'nın kolunu sıkıp kendisini tehdit ettiğini ifade ederken şikayetçi olacağını da sözlerine ekledi.

Serkan Kaya'dan da karşı hamle geldi ve Instagram'dan bir video paylaşarak düğünde Seren Serengil ile yaşadıklarını sözlerle anlattı. Kaya, şu ifadeleri kullandı: "Bir arkadaş var bana kafayı takmış. Ne iş yaptığını dahi bilmiyorum. Beni ustalarımla kıyaslıyor. Haddini çok aştın S.S.. Senin baban çok kıymetliydi ama öyle bir babadan böyle bir evlat. Ailene karşı belki iyisindir ama sanat camiasına çok gaddarsın. Babandan ötürü gazetelerde ve televizyonlarda yer almışsın ama senin hiçbir fonksiyonun yok. 1-2 tane film çekmişsin ama oyunculuğun berbat."

Ben de onun üzerine o anları çeken Seren'in yanına gidip kolunu tutup nedir bu kininin nedeni diye sordum. Hakka giriyorsun yanlış yapıyorsun benimle de uğraşma. Allah'ından bul benden uzak dur. Hastalandın ben yine senin arkandan Allah şifasını versin, daha genç dedim. Edebini bil, ahlakını bil benimle uğraşma. Sen bir kadınsın benim sana söyleyecek sözlerimde uzun olamaz. Yanındaki zırto ile sana başarılar diliyorum.

Olaylarda adı geçen Arto, Instagram'ın hikaye bölümünden 'Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye' sözlerini paylaştı.

Cansu Dere'nin yıllar önce verdiği röportaj sosyal medyanın gündeminde!

İLİŞKİLİ HABER

Cansu Dere'nin yıllar önce verdiği röportaj sosyal medyanın gündeminde!
Prof. Müftüoğlu yanıtladı: 4 bin 400 adım yeter mi?

İLİŞKİLİ HABER

Prof. Müftüoğlu yanıtladı: 4 bin 400 adım yeter mi?

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0