Yeni diziye başlayacak Özge Özpirinçci imaj tazeledi!

Kadın isimli dizide gösterdiği performansla yıldızlaşan Özge Özpirinçci son imajını sosyal medya hesabından paylaştı.

'Kadın' dizisinde canlandırdığı 'Bahar' karakteriyle milyonların beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci dizinin ekranlara veda etmesinin ardından Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı "Bir Denizaltı Hikayesi" isimli dizide oynadı. Çekimleri Cunda Adası'nda devam eden dizinin çekimleri sona erdi. Bu haberi ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti. Dizinin 2021 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkacağını belirtilirken, yeni bir dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan oyuncu Özge Özpirinçci de imaj tazeledi.

Hakan Bonomo'nun senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de Cem Karcı'nın üstlendiği 'İlk ve Son' dizisinde rol alacağı öğrenilen Özpirinçci, saçlarının yeni halinin Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu Aslıhan Karalar köpeği için dua istedi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Aslıhan Karalar köpeği için dua istedi!
Suudi Arabistan'dan açıklama: Hac kuralları ve kontenjanı belirlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Suudi Arabistan'dan açıklama: Hac kuralları ve kontenjanı belirlendi!
Oyuncu Aras Bulut İynemli'nin küçük evi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Aras Bulut İynemli'nin küçük evi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0