Dua Lipa'dan kendisini hedef yapan İsrailli STK'ya yanıt: İnsan hakları için bedel ödüyoruz

Aslen Filistinli olan Bella ve Gigi Hadid kardeşler ve şarkıcı Dua Lipa İsrail’in kanlı saldırıları karşısında Filistinlilere verdiği destekten dolayı, gazete ilanıyla hedef haline getirilmişti. Dua Lipa ilana tepki gösterdi.

Aslen Filistinli olan Bella ve Gigi Hadid kardeşler ve şarkıcı Dua Lipa İsrail'in kanlı saldırıları karşısında Filistinlilere verdiği destekten dolayı ABD'de hedef oldu. İsrailli, Dünya Değerleri Çalışma Ağı adlı bir sivil toplum örgütü, New York Times'ta yayınladığı ilanda Filistin'e destek veren Dua Lipa, Bella ve Gigi Hadid'i hedef göstererek, Yahudi devletini karalamakla suçladı. İlanın ardından şarkıcı Dua Lipa sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Açıklamada şunlar yer aldı:

İsrailİLİŞKİLİ HABERİsrail'in Bella Hadid korkusu! Ünlü modeli hedef alan paylaşım yapıldı...

HEPSİNİ REDDEDİYORUM

dua lipa tepki

dua lipa tepki

"Dünya Değerleri Çalışma Ağı tarafından reklam olarak yayınlanan dehşet verici iddiaları tümüyle reddediyorum. İşte bu Filistinlilerin insan haklarını İsrail hükümetine karşı savunmanın karşısında ödediğiniz bedel. Ben Musevi, Müslüman ya da Hıristiyan fark etmeksizin herkesin istediği ülkede eşit vatandaşlar olarak barış içinde yaşamasından yana olduğum için bu duruşu sergiledim. Dünya Değerleri Çalışma Ağı benim adımı kullanarak kendi çirkin kampanyalarına utanmadan alet ediyorlar. Benim kim olduğumu ve ne için durduğumu / mücadele ettiğimi kaba ve yalanlarla dolu bir şekilde sunuyorlar. Ben tüm baskı altındaki insanlarla dayanışma halindeyim ve ırkçılığın tüm biçimlerini reddediyorum."

Bella Hadid, geçen hafta elinde Filistin bayrağıyla yürüyüşe katılmış, "Filistin özgür kalana kadar Özgür Filistin." mesajını paylaşmıştı.

FİLİSTİN'E DESTEKLERİNDEN DOLAYI HEDEF OLDULAR

Bella ve Gigi Hadid kardeşler ile Dua Lipa, New York Times gazetesine verilen bir ilanla hedef alındı.

Model kardeşler ve İngiliz şarkıcının İsrail'i etnik temizlik yapmakla suçladığı, Yahudi devletini kötülediği belirtildi.

NEW YORK TIMES'TAKİ İLAN

Söz konusu üç ismin fotoğraflarının kullanıldığı ilanda, "Bella, Gigi, Dua... Hamas ikinci Holokost çağrısı yapıyor. Onları hemen kınayın" ifadesine yer verildi.

hadid kardeşler hedef alındı

hadid kardeşler hedef alındı

"ÇİRKİN KAMPANYA"

25 yaşındaki Dua Lipa, Amerikalı haham Shmuley Boteach'in liderliğini yaptığı "Dünya Değerler Ağı" tarafından verilen ilana tepki göstererek, isminin çirkin kampanyada bariz yanlış beyanlarla kullanıldığını söyledi.

Lipa, yaşananlarla ilgili olarak, "İsrail hükümetine karşı Filistin insan haklarını savunmak için ödediğiniz bedeldir." dedi.

Zenginler listesinde yer alan Kim Kardashian çalışanlarına maaş ödemiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Zenginler listesinde yer alan Kim Kardashian çalışanlarına maaş ödemiyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

adil 2 yıl önce

Utanmazlar (holocaust) etnik temizligi siz yapiyorsunuz Filistinlilere. Ben gecmisteki holocaust iddialarindanda pek emin degilim cünkü böyle bir sey yasamis olsa o israil halki aynisini Filistine yapmazdi. Bence bu Yahudilere o topraklara yerlesme firsatini sunan bir oyundu.

ammar 2 yıl önce

Yüzünüz gibi kalbinizde güzelmiş, çoğu erkek görünümlüden daha erkekmişsiniz, helal olsun size, Allah razı olsunda dünya düşman olsa ne yazar

Toplam 1 beğeni

bülent duman 2 yıl önce

Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah

Toplam 1 beğeni

Tufan 2 yıl önce

Yahudinin işi budur. Filistinde Kudüs'te önce saldırıyor. Sonra bakıyor kimlerden ses çıkıyor. Sonra bu ses çıkaran siyasi veya ünlü o kişiyi ya itibar suikasti ya gerçek suikast bitiriyorlar. Ta ki kimse ses çıkarmayana kadar aynı taktikle devam edecekler. Ama bilmiyorlar ki Allah belalarını illa verecek bu dünyada.

Cancağızım 2 yıl önce

Dünyadaki insanların Siyonist İsrail'e olan kinini nefretini hiç bir şekilde bastıramazlar.

Yorumların Tümünü Okuyun