Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya'nın oğlu ilgi odağı oldu!

Son olarak Kırmızı Oda dizisindeki Delikanlı Sadi karakteri ile gönülleri fetheden yakışıklı oyuncu Erkan Petekkaya'nın oğlu Cem Cano sosyal medyanın en çok merak edilen isimlerinden biri oldu.

 Atv'nin geçmiş dönemlerde yayınlanan sevilen dizisi Gel Dese Aşk'ta izlediğimiz oyuncu Erkan Petekkaya'nın, Didem Petekkaya ile evliliğinden olan oğlu Cem Cano, babasına olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Erkan Petekkaya'nın oğlu ile paylaşımlarını görenler "Tam babasının oğlu" demeden edemedi. Erkan Petekkaya'nın oğlu ile paylaşımlarını görenler "Tam babasının oğlu" demeden edemedi.

İşte Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya'nın oğlu Cem Cano...

I. Elizabeth'in kuzeni İskoçya Kraliçesi Mary Stuart'nin milyonluk eşyaları çalındı!

İLİŞKİLİ HABER

I. Elizabeth'in kuzeni İskoçya Kraliçesi Mary Stuart'nin milyonluk eşyaları çalındı!
Türk sinemasının usta aktrislerinden Necla Nazır yıllar sonra ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Türk sinemasının usta aktrislerinden Necla Nazır yıllar sonra ortaya çıktı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Murat 2 yıl önce

Abi biliyorum sen şöhret olmayı seven biri değilsin İbrahim Tatlıses abimize konuk oldüğünde iki buklumdun terbiye işte böyle birşey Allah seni ailene ailenide sana bağışlasın ellerinden operim

Toplam 1 beğeni