Ece Hakim Harvard Üniversitesi'nin gözde ismi oldu!

Harvard Üniversitesi'ni kazandıktan sonra rol aldığı diziden ayrılarak Amerika'ya yerleşen oyuncu Ece Hakim, eğitimini tamamladı. Genç oyuncu büyük başarıya imza attı. ABD'nin en başarılı Türk öğrenci listesine girdi.

Genç oyuncu Ece Hakim (22),2016 yılında Harvard Üniversitesi'ni tam burslu kazanmış ve eğitimi nedeniyle rol aldığı diziden ayrılmaya karar vermişti. Bitirme tezini veren Hakim, mezun olduğunu duyurdu. Ayrıca genç oyuncu ABD'de başarılı öğrenciler listesinde yer aldı. 4 üzerinden 3.7 not ortalamasıyla mezun olan oyuncu bu başarısıyla 25 kişilik listeye girdi. 

Psikoloji bölümü eğitimini tamamlayan oyuncu, "Lisedeki en yakın arkadaşım bana bu ayıcığı hediye ettiğinden beri Harvard’a gitmek benim hayalimdi. Bugün Harvard’dan mezun oldum!" diyerek müjdeli haberi sevenleriyle paylaştı. Hakim'e tebrik mesajları yağdı.

Hakim, bitirme tezi hakkında ise, "Kadının toplumdaki yerine dair sahip olduğum hassasiyeti beni takip edenleriniz bilir. Psikoloji bitirme tezimi de kullandığımız dilin, erkek egemen alanlarda çalışan kadınlara karşı sahip olduğumuz bilinçdışı inançları nasıl etkilediği üzerine yazdım. Bu yorucu ama ödüllendirici süreç boyunca destekleri için tüm aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Cüneyt Arkın ve oğlu Kaan Cüreklibatır’ın Kurban Bayramı pozuna beğeni yağdı!

İLİŞKİLİ HABER

Cüneyt Arkın ve oğlu Kaan Cüreklibatır’ın Kurban Bayramı pozuna beğeni yağdı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

alis 2 yıl önce

masallah darısı tüm gençlere