Sunucu Kadir Ezildi, cam silerken yere düştü!

Kadir Ezildi, 5. kattaki evin camlarını silerken yere düştü. Düştüğü yerden kahkaha atarak kalkan Ezildi ise "Düşenin dostu olmaz" diyerek espri yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medya hesabından yayınladığı temizlik videolarıyla viral olan ve şimdilerde bir televizyon kanalında yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışmasında sunuculuk yapan Kadir Ezildi, talihsiz bir kaza yaşadı. 

Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi kaç yaşında? Kadir Ezildi sözleriİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi kaç yaşında? Kadir Ezildi sözleri

Yarışmacısıyla gittikleri evde temiz yapan Kadir Ezildi, mutfaktaki bir camı silmek için mermerin üzerine çıktı. Dengesini kaybeden genç sunucu bir anda yere çakıldı. Set ekibinin yürekleri ağza gelirken Ezildi, kahkaha atarak yerinden kalktı.

O anları gülerek anlatan Kadir Ezildi, "İyiyim iyiyim, altta çatı varmış. 5. kattayız ama ben yine çıktım. Düşenin dostu olmaz diye boşuna dememişler" dedi. 

Mutlaka izlenmesi gereken 2021 Güney Kore dizileri

İLİŞKİLİ HABER

Mutlaka izlenmesi gereken 2021 Güney Kore dizileri
Sosyal medyada alay konusu olan Asena'dan yeni paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medyada alay konusu olan Asena'dan yeni paylaşım!
Prens Harry: Polis haber vermek için 03.00'te geldi

İLİŞKİLİ HABER

Prens Harry: Polis haber vermek için 03.00'te geldi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Mett 2 yıl önce

Numara gibi