Taylor Swift en çok satan plak rekorunu kırdı!

ABD'li pop şarkıcısı Taylor Swift, Evermore albümünün taş plak kaydıyla ülkesinde bir haftada en çok satan plak rekorunu kırdı.

Taylor Swift'in Evermore albümü ilk olarak Aralık 2020'de piyasaya sürüldü ancak albümün taş plak versiyonu 28 Mayıs'ta hayranlarla buluştu. Independent Türkçe'nin haberine göre; kaydın yayımlanmasını izleyen üç günde Swift, ABD'de 40 binden fazla kopya sattı. Bu rekor daha önce Jack White'a aitti. White, Haziran 2014'te Lazaretto albümüyle 40 bin kopya satmıştı.

Forbes'un haberindeyse Swift'ten önce White'ın rekorunu zorlayan isimler arasında Lana Del Rey, Paul McCartney ve Ariana Grande gibi müzisyenlerin olduğu belirtiliyor. Rekoru kırmak Swift'in yalnızca üç gününü aldığı için hafta tamamlanana kadar 31 yaşındaki şarkıcının albümü muhtemelen başarı eşiğini biraz daha yükseltecek.

Evermore albümünün kaset ve CD versiyonları da bulunuyor. Taş plak kaydının henüz yayımlanmasının sebebinin üretiminin diğer versiyonlardan daha uzun sürmesi olduğu belirtildi.

Süperstar Ajda Pekkan'dan tatilde gençlerle düet! Bir grup genç...

İLİŞKİLİ HABER

Süperstar Ajda Pekkan'dan tatilde gençlerle düet! Bir grup genç...
Johnson&Johnson bebek pudrasında 2.1 milyar dolarlık ceza onayı!

İLİŞKİLİ HABER

Johnson&Johnson bebek pudrasında 2.1 milyar dolarlık ceza onayı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0