Ünlü şarkıcı Resul Dindar'dan kızıyla ilk fotoğraf! Resul Dindar kimdir?

Karadeniz müziğinin sevilen ismi şarkıcı Resul Dindar babalık heyecanı yaşıyor. Kızı Ela ile sosyal medyadan uzak bir hayat yaşayan Dindar kızıyla çekiliş olan bir fotoğrafını ilk kez yayınladı.

İbo Show'a konuk olan Resul Dindar hakkında araştırmalar hız kazandı. Resul Dindar, 2008 yılı Temmuz ayında arkadaşlarıyla birlikte Karmate (değirmen) grubunu kurdu ve grubun solistliğini yaptı. 38 yaşındaki Resul Dindar aslen Hopalı. Derya Batum Dindar ile evli olan Resul Dindar'ın Hiç, Sevdam ile Beraber ve Gümüşhane Kızları adında şarkıları vardır. 

İŞTE RESUL DİNDAR VE KIZI;

RESUL DİNDAR KİMDİR?

Türk halk müziği ses sanatçısı Resul Dindar, 24 Ocak 1982 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. 2008 yılı Temmuz ayında arkadaşlarıyla birlikte Karmate (değirmen) grubunu kurdu ve grubun solistliğini yaptı.

Karmate, Nani ve Nayino adlı iki albüm çıkardı. Resul Dindar gruptan 2012 yılında ayrılarak müziğe tek başına devam etme kararı aldı ve 1 Nisan 2013 tarihinde Divane adlı ilk solo albümünü yayınladı. Resul Dindar'ın seslendirdiği eserler Türkçenin yanı sıra, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde konuşulan Lazca, Megrelce, Gürcüce ve Hemşince gibi dilleri de kapsamaktadır.

Derya Batum Dindar ile evli olan Resul Dindar'ın 2019 yılında dünyaya gelen 1 kızı var. 

Albümleri: Divane (2013)Dalgalan Karadeniz (2014)Aşk-ı Meşk (2017)SİNGLESorma (2016)Hiç (2016)Güzelliğin On Para Etmez (2016)Öptüm (2017)Eyvallah (2018)Yangın Yeri (2018)

Resul Dindar'ın Artvin'de yaşayan annesi geçirdikleri bir kaza sonrası 2018 yılında hayatını kaybetti.

Dünyada ilk olacak! Prens dizisinin oyuncuları belli oldu... Prens dizisinin konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Dünyada ilk olacak! Prens dizisinin oyuncuları belli oldu... Prens dizisinin konusu nedir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0