Şeyma Subaşı nişanı attı fotoğrafları sildi! Milyarder yalanı ortalığı karıştırdı...

Geçtiğimiz haftalara magazin gündemine bomba gibi düşen Şeyma Subaşı ve Milyarder Mohammed Alsaloussi hakkındaki gerçekler ortalığı karıştırdı. İddialara göre Mohammed Alsaloussi hakkındaki her şey yalan çıktı. Bunu öğrenen Şeyma nişanı attı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Mısırlı milyarder olarak anılan Mohammed Alsaloussi'den ayrılan Şeyma Subaşı, tüm fotoğrafları sildi. Şaşırtan ayrılık konusunda gündemde farklı haberler dolaşıyor. Mohammed Alsaloussi milyarder değil dolandırıcı olduğu söyleniyor. Şeyma, nişanlısının dolandırıcı olduğunu anlamış. Taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsi de sahte çıktığı iddia edildi.

NE OLMUŞTU!

2018 yılında yapımcı Acun Ilıcalı ile boşanan Şeyma Subaşı, sosyal medyanın gündeminden düşmedi.

Her yaptığı olay olan Subaşı bu kez Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturacak.

şeyma subaşı ve mısırlı milyarder

şeyma subaşı ve mısırlı milyarder

Dünyanın en zenginleri listesinde bulunan Mohammed Alsaloussi'nin evlilik teklifi ederken Subaşı'na taktığı yüzük ise ağızları açık bıraktırdı.

şeyma subaşı evleniyor

şeyma subaşı evleniyor

YÜZÜĞÜN FİYATI DAHA FAZLAYMIŞ!

Yüzüğün fiyatı 801.540,80 TL olduğu öğrenilmişti. Ancak Subaşı, çıkan haberlerden sonra açıklamada bulundu. Türk Lirası olarak yazılan yüzüğün fiyatını dolar bazında yazıldığında gerçek rakama daha yakın olacağını söyledi. Sürekli sosyal medyanın gündeminde olmasına rağmen hakkında neden bu tarz haberleri doğru bulmadığını ifade eden Subaşı, böylece yüzüğün fiyatının daha pahalı olduğunu belirtti.

şeyma subaşı evleniyor

şeyma subaşı evleniyor

Hızla zayıflayan oyuncu Feyza Civelek isyan etti: Psikolojik şiddete uğruyoruz

İLİŞKİLİ HABER

Hızla zayıflayan oyuncu Feyza Civelek isyan etti: Psikolojik şiddete uğruyoruz
Oyuncu Burak Deniz Roma'da!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Burak Deniz Roma'da!

BİR YORUM YAPIN 2

Gül takmaz 2 yıl önce

Oh Acun nafakadan kurtuldu

Toplam 1 beğeni

mstylmzist 2 yıl önce

hani ahlak memuru sanatcılarımız nerede. nerede bu hayasız örnekleri gündeme taşıya bilecek sözde olmaktan kurtulamayan aydınlar. tısss. bu kadın beşyüz kere de evlenebilir kanunen bir sakıncası yok ama örnek olduğu kızlarımız perişan olmaktan kurtulamaz. yazık çok yazık.

Toplam 3 beğeni