Ünlü şarkıcı Nez'in yeni mesleği!

Müziği bırakmak zorunda kaldığını söyleyen ünlü şarkıcı Nez, artık NLP terapisti olduğunu açıkladı.

Pandemi döneminde yaşadığı değişim ve imaj değişikliğiyle gündem olan Nez, Cihangir'de objektiflere yansıdı. Güzel şarkıcı, yeni mesleğinden bahsetti.

nezin mesleği

nezin mesleği

Nez, "Kişilerin amaçlarına ulaşmalarını için nörolojik programlarını keşfetmelerini ve bunu kullanmalarını sağlamayı amaçlayan, bir psikolojik terapi anlayışı" olarak tanımlanan NLP terapisti olarak hizmet vermeye başladığını açıkladı.

"MÜZİĞİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDIK"

Güzel şarkıcı, "NLP terapistiyim, sertifikamı Londra'dan aldım. Bu dönemde bunları yapmak insanlara şifa. Aslında müziği bırakmadık ama bırakmak durumunda kaldık, müzisyenler iki ya da üçüncü işlerini yapıyorlar...

"PROFESYONELİM"

Bunun için 15 yıl eğitimi aldım, profesyonel olarak yapıyorum, beş saatlik kursa gitmedim. Kaç yıldır üzerine çalışıyorum ve diplomamı aldım. Müziği mesleğimi asla bırakmak istemem, ikisini bir arada götürmeyi tercih ederim.

"SANATÇILARA BEDAVA"

Kedi köpek fobisi, panik atak, sigarayı bırakmak isteyen, kilo vermek isteyen bir sürü insan var. Sanatla ilgilenen sanatçı dostlarıma bedava yapıyorum, para talep etmiyorum. Arayanlar oldu elimden geleni yapmaya çalışacağım. Doktor değil ama terapistim." şeklinde konuştu.

Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü hakkında daha suç duyurusu

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü hakkında daha suç duyurusu
Deniz Uğur ile Erdinç Gülener evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Uğur ile Erdinç Gülener evlendi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hakan 2 yıl önce

ben sana internetten 40 tane danışman belgesi hazırlayayım nez sen ne anlarsın insanları dolandırma