Veteriner hekimlerden Ali Sunal'a tepki: Bu sefer gülmedik

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, Ali Sunal'ın koreografi yönetmenliğini yaptığı ‘Güldür Güldür’ programında veteriner hekimlere yönelik kullanılan sözlerden dolayı sert tepki gösterdi.

Koreografi yönetmenliğini Ali Sunal’ın yaptığı ve özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Güldür Güldür’ programındaki bir skeçte veteriner hekimlere yönelik kullanılan 'Hani bu doktorlar az not aldıkları zaman onları veteriner yapıyorlar ya' şeklindeki sözler büyük tepki çekti.

Veteriner hekimler tarafından tepki çeken sözlere Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin de sessiz kalmadı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahin, "Bu sefer gülmedik Sn. Ali Sunal. Siz ve ekibiniz sözde şakanızla gözümüzdeki notunuzu sıfıra indirdiniz" ifadelerini kullanarak tepkisini ortaya koydu.

'Öldü iddialarına' ateş püskürdü! Oyuncu Melek Baykal: Takipçi uğruna beni öldürüyorlar

İLİŞKİLİ HABER

'Öldü iddialarına' ateş püskürdü! Oyuncu Melek Baykal: Takipçi uğruna beni öldürüyorlar
Teşkilat'ta duygulandıran 'Eren Bülbül' sahnesi!

İLİŞKİLİ HABER

Teşkilat'ta duygulandıran 'Eren Bülbül' sahnesi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0