Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında ve nereli?

En son Masumiyet dizisindeki rolü ile dikkatleri çeken Deniz Işın, şimdi de yeni çekilen Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla karakterine hayat veriyor. Deniz Işın, Acun Ilıcalı’nın ücretli dijital platformu EXXEN üzerinden yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun dizisi için kamera karşısına geçiyor. Peki Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında ve nereli?

EXXEN platformunda yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin yeni Leyla’sı olmaya hazırlanan Deniz Işın, bu haberin ardından birçok kişi tarafından araştırıldı. Masumiyet dizisindeki rolü ile dikkatleri çeken Deniz Işın, şimdi de fenomen dizi Leyla ile Mecnun için izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

 Leyla ile Mecnun dizisinin yeni LeylaİLİŞKİLİ HABER Leyla ile Mecnun dizisinin yeni Leyla'sı Deniz Işın oldu! Leyla ile Mecnun dizisinin konusu?

Deniz Işın, 28 Mayıs 1992 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Ege üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisansını tamamladı ve İstanbul’a taşındı.

 

Bu süreçte Sahnetozu Tiyatrosu’nda 2 sene İzmir’de, bir sene de İstanbul’da eğitim aldı ve 2017’de ‘Lysistrata’ oyununda Lysistrata, 2018’de ‘You Can’t Take It With You’ oyununda Alice karakterini canlandırdı.Deniz Işın, FOX'ta yayınlanan "Her Yerde Sen" dizisinde Merve karakterine hayat verdi. Daha sonra "İyi Günde Kötü Günde" dizisinde yer aldı, "Sefirin Kızı" projesinde Sahra karakterine hayat veren Deniz Işın, Murat Boz’un "Gece" isimli video klibinde de yer aldı. Deniz Işın, son olarak ise "Masumiyet" dizisinde İrem karakterini canlandırdı.

Ali Atay'dan oğlu Fikret ile set paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Ali Atay'dan oğlu Fikret ile set paylaşımı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0