Nusret ünlü şarkıcının klibinde oynayacak!

Nusret adıyla kurduğu et restoranı zinciriyle tanınan, Türkiye'de ve yurt dışında birçok ülkede restoranı sahibi olan Nusret Gökçe, Mr. Jade olarak tanınan şarkıcı Özkan Şen'den, yeni şarkısının klibinde oynaması için sürpriz teklif...

Sahip olduğu restoranlarında, dünyaca ünlü yıldızları konuk eden Nusret Gökçe, ABD'nin New York eyaletindeki restoranında bu kez Mr. Jade olarak tanınan Özkan Şen'i ağırladı. İki yakın dost, restoranda geçirdikleri keyifli anların ardından şehrin lüks mekanlarında eğlence turuna çıktı. Mr. Jade, yeni şarkısının klibinde oynaması için Nusret’e teklif götürdü. Yakın dostlar, New York sokaklarında turladıktan sonra İstanbul'a beraber döndüler.

İnstagram'da 3 milyon takipçisi bulunan Mr. Jade, yakın dostu Nusret ile ABD'de çekilmiş görüntülerini sayfasında paylaştı. 

Şarkıcı, takipçilerinden Nusret ile çektirdiği fotoğraflara yorum istedi. Şarkıcı, Nusret'le olan bir fotoğrafına  "With Bro Walking trough the streets of New York" (Kardeşimle New York sokaklarını turluyoruz) başlığıyla şu cümleleri yazdı: "Yıllar geçsede diyeceğim çok şey var ama en önemlisi Başda yüreğin iyiki varsın Dost.. gurursun"

Hollywood Yıldızı Salma Hayek'ten anlamlı paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood Yıldızı Salma Hayek'ten anlamlı paylaşım!
İbrahim Çelikkol'dan babalık yorumu: Çok keyifli bir duygu

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Çelikkol'dan babalık yorumu: Çok keyifli bir duygu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0