Eski eş Halis Serbest: Bergen filminin çekimlerine müsaade etmeyeceğim

Şarkıcı Bergen'in hayatı yakın zamanda film olacak. Acıların Kadını olarak bilinen ve eski eşi tarafından öldürülen Bergen'in eski eşi Halis Serbest, filmin yapımcılarına tepki gösterdi. Serbest, 'Benim iznim olmadan kimse bu filmi çekemez.' dedi.

Arabesk müziğin en sevilen seslerinden şarkıcı Bergen, 1988 yılında eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülmüştü. Hayatı film olacak olan Bergen'in eski eşi Halis Serbest, Magazin Kolik'ten Ayça Öztorun'a konuştu. Serbest, çekimler için kendisinden izin alınması gerektiğini ancak böyle bir şey olmadığını belirtti. Filmin yalan yanlış bilgilerle süsleneceğini söyleyen Serbest, 'Gerek medyada, gerek sosyal ağlarda hakkımızda birçok şey yazıldı. Bu zamana kadar evliliğim ve çirkin sonucun nedenini niyesini detayıyla kimseye konuşmamaya özen gösterdim. Zaten karşılıklı acılar çektik. Daha fazla konuşulmasını hiçbir zaman istemedim. Kimse bilmez evin içinde neler yaşandığını. Kimse bilemez kapalı kapılar ardında psikolojik şiddetin en alasını kimin görüp kimin görmediğini! Bu nedenle filmcilere şu tavsiyede bulunuyorum; yalan yanlış bilgilerle ve ajitasyonla süsleyeceğiniz filmden vazgeçin. Siz kimden icazet aldınız? Kime sordunuz? Rahmetli Belgin, Bergen olmazdan evvel neredeydiniz filmciler?' dedi.

Geçmişi ısıtıp ısıtıp gündeme getiren insanlara müsaade etmem diyen Serbest, 'Bergen'in bir küçük kız yeğeni vardı onunla mı sözleşme yaptınız? Evliyken kardeşlerinin kalbini mi kırmışım? Evimin içinde neler yaşadığımızı biliyorlar mı? Burada ben bu olayları bizzat yaşamış bir insanken kafanıza göre tüm Türkiye'ye beni nasıl lanse etmeyi düşünüyorsunuz? Bergen'in ve benim yaşadığım sancılı ilişkiye bu filmi çekmek isteyen Mine Şengöz şahit mi olmuş? Sebeplerini, niçin ve nedenlerini anlatsın da kendimi tanıyayım. Benim en küçük oğlum lise öğrencisi. Parmakla sayamayacağım kadar çok kardeşlerim var. Ben kefaretimi ödedim ve daha fazla onların yıpranmalarına ve tahrik edilmelerine asla izin vermeyeceğim. Geçmişi ısıtıp ısıtıp gündeme getiren insanlara müsaade etmem söz konusu değil. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın.' ifadelerini kullandı.

Hukukta bile tahrik indirimi var diyen Serbest, 'Beni defalarca kimsenin kaldıramayacağı durumlarla tahrik eden kişi ve kişiler yüzünden yapmayacağım bir eylem içinde bulundum. Kefaretimi de ödedim. Filmciler; şimdi bana 83 milyon kişiye yalanla dolu senaryoyu filmleştirip çocuklarınla birlikte bedelini "tekrar mı öde!" diyorsunuz? Kim verdi size bu hakkı? Ben gülüyorum size!' dedi.

Bergen rolü için Gökçe Bahadır iddiası! Ünlü oyuncudan ilk açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Bergen rolü için Gökçe Bahadır iddiası! Ünlü oyuncudan ilk açıklama
Muazzez Ersoy'dan pandemide özlem dolu paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Muazzez Ersoy'dan pandemide özlem dolu paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 0