Çukur hayranlarına müjde! Oyuncu Aras Bulut İynemli güzel haberi böyle verdi

Show TV'nin sevilen dizilerinden olan Çukur'un finalinin ardından Aras Bulut İynemli veda mesajında bulunurken hayranlarına müjdeyi de hemen peşinde verdi. İynemli, belgesel çekeceğini hayranlarına sosyal medya hesabından aktardı.

4 sene önce Show TV'de yayınlanmaya başlanan Çukur dizisinin final yapması izleyicileri derinden üzmüştü. Başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli sosyal medya hesabından müjdeli haberi verdi. Belgesel çekileceğini duyuran İynemli açıklamada bulundu.

ÇUKURA VEDA...ARAS BULUT İYNEMLİ'DEN PAYLAŞIM

Instagram'da 'Çukur'a veda' notunu düştüğü gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

'Biraz beklemek istedim. Özellikle bugünü bekledim, veda etmek zor geldi. Çukur... 4 koca yıl... Her hafta... Güzel, değerli ve uzun yol... Yol önemlidir insan hayatında... Her zaman hikayelerin gücüne inandım.

Hikayelere hizmet etmek en değerli isteğim oldu. Biz öyle bir hikâyede buluştuk ki hepimizi içine aldı. Herkese böyle ekip, böyle hikâye nasip olmaz diye var olduk içinde... O yüzden iyi ki varsın, teşekkür ederim Gökhan Horzum.

Duygularımı söze dökmekte o kadar zorlanıyorum ki keşke biraz bir şey öğretseydin, kalbim yerinden çıkacak ne yazacağım diye, Ya Sidi dinliyorum; Bu kadar oluyor.

Canlılığıyla, acısıyla, sevinciyle, stresiyle, keyfiyle, zorluluğuyla, başarısıyla ve hatalarıyla öyle dolu 4 sene ki... iyi ki ya! Çok değerli, çok özel, her zaman var olacak bir yerlerde!... Peki, her şeyiyle yaptık biz bu hikâyeyi anlattık, seyirciye geçmese, o hikâyeyi paylaşmazsak bir anlamı olur muydu? Kesinlikle olmazdı...

Bizlerle bu hikâyeyi paylaşan, izleyen, anlatan, yaşayan herkese çok teşekkürler... Ve hayali arkadaşım Yamaç Koçovalı... Kendine iyi bak! Öyle mi? ???????? (yazarken gözlerim doldu belgeselde nasıl anlatacağım? ) -belgesel mi var? Obaaaaa.....Şükürler olsun'

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan yeni dizi müjdesi! Kral Kaybederse dizisinin konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan yeni dizi müjdesi! Kral Kaybederse dizisinin konusu nedir?
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer tatil rotalarını değiştirdiler!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer tatil rotalarını değiştirdiler!
Mesut Özil'in en mutlu günü! Kardeşi...

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil'in en mutlu günü! Kardeşi...

BİR YORUM YAPIN 0