Üç Kuruş'un yeni fragmanı yayınlandı!  Üç Kuruş dizisi konusu nedir?

Dizi severler Üç Kuruş dizi kadrosuna flaş isim eklendiği haberleri ile oldukça heyecanlandı. Yasak Elma'dan ayrılığıyla olay yaratan Nesrin Cavadzade Üç Kuruş dizisinde oynayacak. Peki Üç Kuruş dizisi ne zaman başlayacak? Üç Kuruş dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yanıtı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çukur dizinin ekranlara veda etmesinin ardından Ay Yapım’dan “Üç Kuruş” isimli yeni bir dizi haberi geldi. Ekranlarda oldukça başarılı işlere imza atan Ay Yapım, pek çok başarılı ismin de yer alacağı Üç kuruş isimli dizi için hazırlıklara başladı. İzleyiciler şimdiden Üç Kuruş dizisi oyuncuları kimler, konusu ne gibi soruları araştırmaya koyuldu. Çukur dizisinin final yapmasıyla ekranlarda oluşan boşluğu doldurması beklenen Üç Kuruş dizisinin konusu itibariyle yine İçerde ve Çukur’a benzeyeceği konuşuluyor. Oyuncular henüz netlik kazanmazken, özellikle sosyal medyada aktarılan haberlerde Üç Kuruş dizisinin kadrosunda Aras Bulut İynemli’nin de yer alacağı söylentileri bulunuyordu.

Ay Yapım, final yapan İçerde ve Çukur dizilerinin ardından bu sefer de Üç Kuruş dizisiyle izleyiciyle buluşacak. Başrollerini Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı Üç Kuruş dizisinden merakla beklenen ilk fragman da yayınlandı.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Sinan Öztürk dizinin yönetmenliğini üstlenirken, senaryosunu Gökhan Horzum, Toprak Karaoğlu ve Savaş Korkmaz üçlüsü kaleme alıyor. Aksiyon ve dram türünde olacak olan Üç Kuruş dizisinin Eylül 2021’de ekranlarda yayınlanması bekleniyor. Dizide aksiyon sahnelerinin ağırlıkta olacağı düşünülüyor.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN OYUNCULARI

Üç Kuruş dizisinin başrollerinde üç erkek oyuncunun yer alacağı düşünülüyor. Önceki hafta, geçmiş günlerde final yapan Mucize Doktor dizisinde Doktor Ali Vefa’yı  canlandıran Taner Ölmez'e teklif götürüldüğü iddia edilmişti fakat sevilen oyuncu konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre ise Taner Ölmez'le görüşülen dizinin başrolü için Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşıldı. Üç Kuruş dizisinde Aras Bulut İynemli’nin de olup olmayacağı ise hala merak ediliyor.

Sinan Öztürk dizinin yönetmenliğini üstlenirken, senaryosunu Gökhan Horzum, Toprak Karaoğlu ve Savaş Korkmaz üçlüsü kaleme alıyor. Aksiyon ve dram türünde olacak olan Üç Kuruş dizisinin Eylül 2021’de ekranlarda yayınlanması bekleniyor.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Ezgi Vrana 1 yıl önce

Ne zaman başlar artık başlasın özledim

Ezgi Vrana 1 yıl önce

Bitimi final devam edecek mi Başlar