Oyuncular Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar boşandı! Detaylar ortaya çıktı

Masumlar Apartmanı ile ünlenen oyuncu Merve Dizdar ile Çok Güzel Hareketler programıyla ünlenen oyuncu Gürhan Altundaşar boşandılar. İkilinin boşanmalarıyla ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Doğallıklarıyla sosyal medyanın gündeminde olan ve herkesin hayranlıklarını dile getirdikleri oyuncu çift Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar'dan üzücü bir haber geldi. Son olarak Çok Güzel Hareketler'den ayrılma haberleriyle gündeme gelen Altundaşar ile Merve Dizdar boşandılar.

Dizdar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Boşanmanın detayları da ortaya çıktı. Snob Magazin'in haberine göre; ünlü çift, geçtiğimiz hafta sessiz sedasız boşandı. İki isim birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadılar.

Sanat dünyasının ünlü isimleri aşı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Sanat dünyasının ünlü isimleri aşı oldu
Ünlü oyuncu Aslı Enver'den hamak keyfi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Aslı Enver'den hamak keyfi!

BİR YORUM YAPIN 0