Gülseren Budayıcıoğlu'ndan ayrılık sonrası Farah Zeynep Abdullah itirafı!

Masumlar Apartmanı isimli dizinin yazarı Gülseren Budayıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde sezon finaliyle projeye veda eden Farah Zeynep Abdullah hakkında ayrılık sonrası ilk kez konuştu.

Psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu son yıllarda çıkardığı kitaplarla birçok yapıma ilham kaynağı oldu. Ünlü yazar, Masumlar Apartmanı dışında İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi reyting rekorları kıran dizilerin de hikâyelerini kaleme almıştır.

Masumlar Apartmanı

Masumlar Apartmanı


Masumlar Apartmanı dizisinin ana karakterlerinden biri olan İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılığı sevenlerini üzmüştü. Budayıcıoğlu, bu konu hakkında sosyal medya hesabından şunları dile getirdi: “Masumlar Apartmanı geçen hafta sezon finali yaptı. Dizide İnci karakterini canlandıran sevgili Farah Zeynep Abdullah bu son bölümde diziden ayrıldı. Sevgili oyuncumuzla benim de birkaç̧ kez bir araya gelme fırsatım oldu.”

Masumlar Apartmanı İnci

Masumlar Apartmanı İnci

İnci karakterinin diziden ayrılmasıyla tedirgin olan izleyiciler, yeni sezonda Farah Zeynep Abdullah’ın yerine kimin geçeceğini merakla bekliyor. Bu konu hakkında bilgisi olmadığını belirten Budayıcıoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

Farah Zeynep Abdullah diziden neden ayrıldı? İşte açıklama:İLİŞKİLİ HABERFarah Zeynep Abdullah diziden neden ayrıldı? İşte açıklama:

“OYUNCULUK PERFORMANSINI ÇOK BEĞENEREK İZLEDİM”

Farah insan olarak son derece doğal, içten, samimi bir kişiliğe sahip. İlk günden beri dizide gösterdiği oyunculuk performansını çok beğenerek izledim. Oynadığı karakterin içine giren, oyunculuğunda bile doğallığını hiç̧ kaybetmeyen bir sanatçımız.

İNCİ KARAKTERİNİN YERİNE KİMİN GELECEĞİNİ BİLMİYORUM

Yeni sezonda İnci karakterinin yerini kim alacak, şimdilik ben de bilmiyorum ama senaryo çalışmaları devam ediyor. Olabildiğince gerçek hikâyeye sadık kalmaya gayret ediyoruz. Kitabı okuyanlar bilir, Masumlar Apartmanı sakinlerinin ruhsal sorunları çok ağır. Bu sorunlar nedeniyle hayatları adeta cehenneme dönmüş̧ ama merak etmeyin zamanla onlar da güneşi görecekler. Yani aydınlık günler onları bekliyor.

"YAŞANAN GERÇEKLER ÇOK DAHA VAHİM"

İzleyicilerimizden pek çoğu, ‘Biz bu diziyi çok seviyoruz ama izlerken de çok üzülüyoruz. Ne olur konuları bu kadar abartmayın’ diyorlar. Öyleyse sizlere çok açık bir itirafta bulunayım; sizleri daha fazla üzmemek için konuları abartmak yerine senaristimiz sevgili Deniz Madanoğlu olabildiği kadar yumuşatmaya gayret ediyor. Yani inanın bana yaşanan gerçekler çok daha vahim.

İNSANIMIZIN YAŞADIĞI ACILAR BUNLARLA SINIRLI DEĞİL

Bizim insanımızın yasadığı acılar bunlarla da sınırlı değil. Sadece bu dizide değil, diğer dizilerde de amaç̧ hep bu insanların nasıl ve neden bu hale geldiklerini sizlere gösterebilmek. Hiç̧ olmazsa bundan sonra insanlarımız acı çekmesinler.

Sevgili Farah Zeynep Abdullah’a Masumlar Apartmanı’na katkıları ve emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında da başarılarının devamını dilerim.”

Yusuf Güney: Başka ülkede vergi vermem

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney: Başka ülkede vergi vermem
Hüsnü Şenlendirici takipçilerini geçmişe götürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Hüsnü Şenlendirici takipçilerini geçmişe götürdü!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0