Ünlü şarkıcı Fatih Tekin ile Ay'a yolculuk...

Arabesk ve trap müziği birleştiren Trabesk albümünde, Fatih Tekin seslendirdiği ’Aydan Güzel’ ile duygusal tonu en yüksek şarkıya imza attı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Fatih Tekin, buğulu sesinin yanı sıra sosyal medyada büyük beğeni toplayan şarkının sözleriyle de müzikseverlerin kalbine dokunuyor. Şarkının hikayesini ve ruhunu yansıtan video klip ise Enes Bilal Taşçı yönetmenliğinde çekildi. Uzun yıllardır müzik sektöründe değerli çalışmalar yapan Fatih Tekin, tüm dijital platformlardan elde ettiği gelirleri ise yine sokak hayvanlarına bağışlayacağını açıkladı.

KORONAVİRÜSLE MÜCADELEMLE AYDAN GÜZEL ŞARKISI BANA GÜÇ VERDİ

DMC ve DARK’N DARK MUSIC etiketiyle yayımlanan şarkının hikayesi hakkında Fatih Tekin, “Geçtiğimiz Eylül ayında yakalandığım Kovid-19'dan dolayı yoğun bakımda çok zorlu bir yaşam mücadelesi verdim.  Bu sırada telefonuma gelen ‘Aydan Güzel’ şarkısıyla yeniden güç buldum.

Bir nefese muhtaç olduğum günlerde bu güzel duyguları karşılıksız ve çıkarsız gerçek aşıklara anlatmayı umut ediyordum. Devam eden günlerde Allah'a şükürler olsun ki vücudum virüs ile olan mücadelesinde başarılı oldu ve şarkımı sevenlerime ulaştırabildim. Bu şarkımı hastalığımda bana duaları ile destek olan tüm gönül dostlarına ve çıkarsız seven her gönüle armağan ediyorum” diye konuştu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Mutlu 2 yıl önce

Sizin gibi sanatçılara her zaman ihtiyacımız var başarılar diliyorum .