3. bebeğine hamile olan Bergüzar Korel'den esprili paylaşım!

Ünlü oyuncu Halit Ergenç ile mutlu bir evliliği olan Bergüzar Korel, üçüncü çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde kız bebek dünyaya getireceğini açıklayan güzel oyuncu, hamilelikten dolayı vücudunda yaşadığı değişimlerden bahsetti.

2009 yılında birlikteliklerini nikâh masasına taşıyan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, ilk çocuklarını 2010’da kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz yıl mart ayında ise ikinci çocukları Han dünyaya geldi. Anne baba olmanın sevincini üçüncü kez yaşamaya hazırlanan çiftin çocuklarının adının “Leyla” olacak. 

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel

Korel, hamilelik haberiyle birlikte ekranlara bir süre daha ara vermeye karar verdi. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan oyuncu, hamilelik sürecinde vücudunda yaşadığı değişimlerle ilgili takipçilerine sorular yöneltti.

"BURNUM ESKİ HALİNE DÖNECEK Mİ?"

İnstagram hesabından yüzünün yakın halini paylaşan Korel, dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. 50 binden fazla beğeni alan paylaşım ise şöyle:

"Cinsiyet tahminlerini bilimsel verilere her zaman güvenerek yapan koca yürekli kız kardeşlerim burada mı dürüstlük levelları git gide artış gösterdi. Kişileri yazmayacağım. Yorumlarda tahmin ettiklerinizi etiketleyebilirsiniz? 'Kanka kesin kız bu', 'Niye öyle dedin, çirkinleştim dimi?', "Yok tam öyle değil de yüzünde böyle yana doğru hafif bir genişleme var', 'Oğlum bu sefer kesin kız, yüzün bir değişti, bir garip oldu', 'Aşkım bu kız, çok çirkinleştin, Ali'de de Han'da da böyle çirkin değildin', 'Bergüz burnun patlıcan gibi oldu kanka bir de popon da kocaman, Ali ve Han'da bir karnın vardı, yok yok kesin kız.' Ve benim tüm bunlara 'Dimi, çok çirkinleştim, ay hadi inşallah' diye karşılık vermem ve kendinden çok emin bilgin bir tavır ile 'Tabi tabi kesin ya bu kadar çirkin değildin eskiden' diyerek bilime karşı duruşumuz.

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel

Bir de Çin takvimi sorunsalımız vardı onu ayrı anlatacağım. Bu arada kız annelerine soruyorum, burnum eski haline dönecek mi? Hayır çünkü bir masraf daha eklendi o zaman o yüzden soruyorum"

Oyuncu Yüsra Geyik'ten Arka Sokaklara duygusal veda!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Yüsra Geyik'ten Arka Sokaklara duygusal veda!
Burak Özçivit'in babalar günü paylaşımına rekor beğeni geldi

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'in babalar günü paylaşımına rekor beğeni geldi
Hadise klibine taşıdı! İşte tarihin en acıklı fotoğrafının hikayesi

İLİŞKİLİ HABER

Hadise klibine taşıdı! İşte tarihin en acıklı fotoğrafının hikayesi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0