Kırmızı Oda Sadi neden yok? Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya diziden ayrıldı mı?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde şok eden bir gelişme yaşandı. Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanında Sadi karakterine hayat veren Erkan Petekkaya'nın fragmanda yer almadığı görüldü.

TV 8'de izlenme rekorları kıran Kırmzı oda dizisnde bir gelişme yaşandı. Sadi karakteriyle kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Erkan Petekkaya'nın dizinin yeni bölüm fragmanında yer almadığı görülürken akıllara acaba diziden ayrıldı mı sorusu geldi. 

Sadi karakterine hayat ve kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Erkan Petekkaya diziden veda ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

İşte ünlü oyuncunun paylaşımı;

erkan petekkaya kırmızı odaya veda etti

erkan petekkaya kırmızı odaya veda etti

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Erkan Petekkaya "Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun Kırmızı Oda ve fotoğrafta olmayan, aklımızda olan tüm emek verenlere teşekkürler.

erkan petekkaya ayrılık

erkan petekkaya ayrılık

"Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam. O olmak istediğimiz adam gibi adam. Birlikte yaptık, hep birlikte" notuyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ebru Gündeş'ten "Dünyadan Uzak" performansı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş'ten "Dünyadan Uzak" performansı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0