Alp Kırşan'dan Mag dergisine özel röportaj!

Ünlü sunucu Alp Kırşan ve ailesi, MAG dergisi için objektif karşısına geçti.

Sunucu ve oyuncu Alp Kırşan Ailesine vakit ayırmak için survior sunuculuğundan ayrılan Kırşan hayatı hakkında bilinmeyenleri Mag dergisine anlattı. 2014 yılında Zeynep Dörtkardeşler ile dünya evine girmişti. Kırşan'ın iki tane erkek çocuğu var. 

alp kırşan ve ailesi

alp kırşan ve ailesi

Mag dergisi için objektif karşısına geçen oyuncu Kırşan hayatıyla ilgili soruları cevapladı.

alp kırşan mag dergisi

alp kırşan mag dergisi

Alp Kırşan, "Baba olduğunuzda hissettiğiniz ilk şey neydi?" sorusuna "Açıkçası, eşim Efe’yi dünyaya getirdiğinde ve kucağıma ilk aldığımda bedenim ensemden yukarı doğru soğuk terleme gibi bir reaksiyon gösterdi. Yepyeni bir başlangıcın ilk anıydı o. Bir babanın en özel anı" yanıtını verdi.

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit ‘Charlie’nin Meleği’ oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit ‘Charlie’nin Meleği’ oldu!
Müge Anlı’nın o dizide oynadığını öğrenen şaşıp kalıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı’nın o dizide oynadığını öğrenen şaşıp kalıyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0