Fırat Çelik müjdeyi verdi! Yeni projesi için İstanbul'a geldi

Uzun zamandır Fransa'da yaşamını sürdüren ünlü oyuncu Fırat Çelik, müjdeli haberi verdi. Yeni projesi için Fransa'dan İstanbul'a geldiğini söyleyen Çelik, hayranlarını heyecanlandırdı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve Fransa'da yaşayan Fırat Çelik, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Dijital platformda yayınlanacak olan Saklı adlı dizisi hakkında konuşan Çelik, muhabirlerle sohbet etti.

Fırat çelik yeni proje

Fırat çelik yeni proje

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisiyle hafızalara kazınan Fırat Çelik, şimdiden heyecanlı olduğunu dile getirirken 'Birebir uyarlama yapıyoruz. İnanılmaz bir kadromuz var. Güzel bir iş çıkaracağımızı inanıyorum' dedi.

Snob Magazin'e açıklamalarda bulunan Çelik, 'Dizide danslarınızı görebilecek miyiz?' sorusuna 'Onlar Fransa'da kaldı. Yeğenimle birlikte yaptığım eğlence amaçlı danslardı' yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu Çelik, "Tekrardan Fransa'ya dönecek misiniz?" şeklindeki soruyu ise "Şu an çok güzel bir proje çıktı. Şimdilik Türkiye'deyim. Orada mekânımız var, biraz zor ama devam ediyoruz." diyerek yanıtladı.

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir silahlı saldırıya uğradı!

İLİŞKİLİ HABER

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir silahlı saldırıya uğradı!
Merve Özbey vefat eden babasını paylaştı: O yüzden mi ağladın?

İLİŞKİLİ HABER

Merve Özbey vefat eden babasını paylaştı: O yüzden mi ağladın?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0