Matrix 4'ün senaryosundan ayrıntılar sızdı

Matrix 4'ün senaryosundan detaylar sızdı. Filmin, Neo'nun insanlarla makineler arasında barışı sağlamasının 60 yıl sonrasında geçeceği iddia edildi.

Bilim kurgu serisinin çok sevilen filmleri arasında yer alan Matrix'in şu anda çekilen olan dördüncü film senaryosundan bazı ayrıntılar sızdırıldı. Serinin dördüncü filminde, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss gibi orijinal kadrodan isimler farklı biçimlerde yeniden beyazperdeye taşınacak. 

matrix 4 sızdırıldı

matrix 4 sızdırıldı

Independent Türkçe'nin We Got This Covered'dan aktardığına göre, yönetmen koltuğunda Lana Wachowski'nin oturduğu filmin senaryosundan sızdığı iddia edilen detaylarda "Matrix 4"ün Neo'nun insanlarla makineler arasında barışı sağlamasının 60 yıl sonrasında geçeceği belirtildi.

mastrix 4 sızdırıldı

mastrix 4 sızdırıldı

Edinilen bilgiye göre, 4. filmin organik ve yapay yaşam arasındaki ateşkesin devam ettiği bir evrende geçeceği iddia edildi. 

Ayrıca, Morpheus'un eski öğrencisi filme ismini veren programa Trinity'yi aramak için yeniden girecek. Matrix Revolutions'da öldüğü görülse de Carrie-Anne Moss'un canlandırdığı Trinity, bir şekilde Matrix'e Tiffany isminde evli bir kadın olarak yeniden gelecek. 

Ünlü iş adamı Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'dan romantik tekne pozu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü iş adamı Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'dan romantik tekne pozu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0