Friends dizisinin yıldızı James Michael Tyler hayatını kaybetti!

Bir döneme damga vuran Friends dizisinde hayat verdiği Gunther karakteri ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu James Michael Tyler'dan kötü haber geldi. Dördüncü evre prostat kanseriyle mücadele eden Tyler'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Friends dizisinin yıldızlarından olan James Michael Tyler, dördüncü evre prostat kanseri ile mücadele ediyordu. ABD'li aktör James Michael Tyler, Pazar sabahı Los Angeles'taki evinde hayatını kaybetti. 59 yaşındaki aktörün vefat haberini menajeri duyurdu.

James Michael Tyler prostat kanserine yakalandı

James Michael Tyler prostat kanserine yakalandı

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu ilk teşhisin 2018 yılında konulduğunu söylerken zaman içerisinde kemikleri ve omurgası da dahil olmak üzere vücudunun diğer bölgelerine yayıldığını açıkladı. Kanserin vücudunun alt bölümünü felç ettiği öğrenilen Tyler, 'Kemiklerime yayılmış olan ileri prostat kanseri teşhisi kondu. Neredeyse son üç yıldır bu teşhisle uğraşıyorum' dedi.

Tyler, geçtiğimiz ay HBO'da Friends: The Reunion adlı özel bölümüne Zoom aracılığıyla katıldı. Tyler, 'Bunun bir parçası olmak istedim; onlarla sahnede olacak ve tüm şenliklere katılabilecektim. Fiziksel olarak bunun bir parçası olmamak ve Zoom'da görünmek benim kararımdı, çünkü temelde moralimi bozmak istemedim. 'Ah, bu arada Gunther kanserli' gibi olmak istemedim' ifadelerini kullandı.

Hadise'nin Paris pozları göz kamaştırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'nin Paris pozları göz kamaştırdı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0