Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si ve Gülben'i tatilde!

Masumlar Apartmanı'nda iki kız kardeş Safiye ve Gülben rollerini canlandıran Merve Dizdar ile Ezgi Mola tatile çıktı. Ezgi Mola, 34 yaşına giren Merve Dizdar'ın doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncular birlikte yaptıkları tatilden kareleri de Instagram'dan paylaştı.

TRT 1'de reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisi geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaptı. Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola ile Gülben rolünü canlandıran Merve Dizdar, çekimlerin bitmesinin ardından tatile çıktı.

Yaz tatilini birlikte geçiren ünlü oyuncular, renkli kareleri de Instagram'dan paylaştı. Ezgi Mola ve sevgilisi Mustafa Aksallı, önceki gün 34 yaşına giren Merve Dizdar'ın doğum gününü de tatilde kutladı.

"BİZİ BÜYÜLEMEYE DEVAM ET"

Ezgi Mola, Merve Dizdar'da çektiği bir tatil fotoğrafını paylaşarak "Merve iyi ki doğdun! Yeteneğinle, o güzel kalbinle, güzelliğinle bizi hep büyülemeye devam et bir tanem benim" ifadelerini kullandı. Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın paylaştığı tatil fotoğraflarına ise kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum geldi.

Seksenler dizisinde Fehmi'ye duygusal veda!

İLİŞKİLİ HABER

Seksenler dizisinde Fehmi'ye duygusal veda!
Tuğba Ekinci mezarlık alanlara isyan etti

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Ekinci mezarlık alanlara isyan etti
'Masumlar' tatilde!

İLİŞKİLİ HABER

'Masumlar' tatilde!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0