Uğur Güneş Kanunsuz Topraklar için imaj tazeledi

Bir zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı karakter il gönüllere taht kuran yakışıklı oyuncu Uğur Güneş, yeni oynayacağı dizi için imajını değiştirdi. Son halini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Güneş'in yeni hali çok beğenildi.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da, hayat verdiği Yılmaz karakteri ile hafızalara kazınan Uğur Güneş'in yeni dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Uğur güneş yeni dizisi kanunsuz topraklar

Uğur güneş yeni dizisi kanunsuz topraklar

Sevilen oyuncu, yaz aylarında yayınlanması beklenen Kanunsuz Topraklar dizisinde, Davut Karakteri ile izleyiciye 'merhaba' diyecek. Esra Bilgiç ile başrolleri paylaşacak olan Uğur Güneş'in yeni rolünü ve imajını merak konusu olurken sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

Uğur güneşin yeni imajı

Uğur güneşin yeni imajı

Zonguldak çekimleri tamamlanan Kanunsuz Topraklar'ın İstanbul bölümlerinin çekimlerinin başlaması bekleniyor. Bambaşka bir karakterle hayranlarının karşısına çıkacak olan Uğur Güneş, imaj tazeledi.

İşte Uğur Güneş'in yeni imajı...

uğur güneş kimdir

uğur güneş kimdir

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

13 Ocak 1987 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen oyuncu, lise yıllarında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaya başladı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul'a yerleştikten sonra dizi ve filmlerde rol almaya başladı. 2011 yılında kameralarla tanışan Güneş, Diriliş Ertuğrul adlı dizide canlandırdığı Tuğtekin karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.

Tuğba Ekinci mezarlık alanlara isyan etti

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Ekinci mezarlık alanlara isyan etti
Yiğit Marcus Aral Ali Sabancı'nın yeğeni iş insanı Kerem Kamışlı'yı denize fırlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Yiğit Marcus Aral Ali Sabancı'nın yeğeni iş insanı Kerem Kamışlı'yı denize fırlattı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0