Oyuncu Seray Kaya'dan kötü haber! Hastalıkla mücadele ediyor

Oynadığı dizilerle adından söz ettirmeye başaran güzel oyuncu Seray Kaya son olarak Kuruluş Osman dizisinde Lena karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kaya'nın hastalıkla mücadele ettiği ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Seray Kaya, önceki gün İstinye Park'da objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde tek başına alışveriş merkezine gelen Seray Kaya Muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kaya geçirdiği bilinmeyen hastalığını açıkladı.

seray kaya vertigo hastalığına yakalandı

seray kaya vertigo hastalığına yakalandı

Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden ünlü oyuncu "Zor şartlarda çekilen, yorucu bir diziden çıktım. Onun için şu anda tatil modundayım, dinlenmem lazım." dedi.

"HEM KAFA DİNLİYORUM HEM DE SENARYO OKUYORUM"

Kaya, "Yeni sezonda kesinleşen bir projeniz var mı? sorusuna ise, "Dijital ve televizyon dizisi olarak gelen 1-2 teklif var ama acele etmiyorum. Tatil yapıp dinlenirken bir yandan da hikayeleri okuyorum ama kesinleşen bir proje yok." dedi.

VERTİGO HASTALIĞI İLE MÜCADELE EDİYOR

Snob Magazin'in haberine göre; Seray Kaya'nın bir süredir vertigo hastalığıyla mücadele ettiği ortaya çıktı.

İzzet Yıldızhan: Onlar için her ay 100 bin lira harcıyorum...

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Yıldızhan: Onlar için her ay 100 bin lira harcıyorum...
Ünlü oyuncu Bahar Şahin'in yeni projesi belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Bahar Şahin'in yeni projesi belli oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

İzzet kapısız 2 yıl önce

Vertigo haber olacak bir hastalık değil habeabartılmış. İnsanların yarısında var. Ben ve eşim 50 yıldır çekiyoruz N'OLMUŞ YAANİİ.!

Toplam 1 beğeni