Pelin Akil 'ikizleri ayırıyorsun' sözlerine isyan etti: Bunu açıkladığıma inanamıyorum!

Sosyal medyada takip edilen en gözde isimlerden biri olan Pelin Akil, ikizleriyle yaptığı paylaşımlarla mest ediyor. Bir takipçinin ikizlerinde ayrımcılık yaptığına dair sözleri ise ortalığı kızıştırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Mutlu evliliklerini düzenli aralıklarda sosyal medyadan paylaşmaya devam eden Pelin Akil, kızı Lina ile beraber yürürken çektiği videodan olay çıktı. Bir takipçisi, kendisini ikizleri arasında ayrımcılık yapmakla suçlayınca öfkeden küplere bindi.

Akil, takipçisinden gelen "Bunu kucağından ne zaman indireceksin. Biraz da Alin'i kucağına al, garibim ana kucağını hissetsin" mesajını; "Yazık ya ne diyeyim böylelerine? Allah'ım karşılaştırma yarabbim" diye cevap verdi..

"ALİN KUCAK SEVMİYOR" 

Sosyal medya hesabının story bölümünde açıklamada bulunan Pelin Akil, "Birkaç tane de kızıyorsunuz ama öyle hissettiriyorsunuz' diyen var. Arkadaşlar Alin kucak sevmiyor. Alin, kucağa alınınca inmek istiyor. Bunu açıklamama gerek mi var? Onunla da başka şeyler yapıyoruz. Birbirimize koşup sarılıyoruz.

Ama kucak sevmiyor. Bunu açıkladığıma inanamıyorum. İnsan çocuklarını ayırabilir mi? Ve bunu yazanlar anneler, inanılmaz. Bakıyorum bazen sayfalarına tek çocuğu var. İki tane çocuğun olunca mı anlarsın diyeyim? Ne diyeyim?" ifadelerini kullandı.

Akil, sözlerine; "Bir ara da tam tersini söylüyorlardı. 'Lina'ya çok ilgisizsin, hep Alin kucağında' falan diye. Çünkü karakterleri değişiyor. Bir bitmediniz ya gerçekten. O gözle izleyenler bakanlar. İnsan çocuklarını ayırabilir mi? Onlar ikisi de benim canım yani" diye devam etti.

 

Yeşilçam sorusuna verdiği cevap, ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam sorusuna verdiği cevap, ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu şaşırttı!
Hadise, Dünya listelerini altüst etti!

İLİŞKİLİ HABER

Hadise, Dünya listelerini altüst etti!

BİR YORUM YAPIN 1

Nazlı 2 yıl önce

Evlat ayrılırmı ya açıklamaya bile gerek yok çok tatlılar bence çok paylaşmayın nazar olur kuzucuklara