Sunucu Ece Üner: Haksızlık karşısında susmam!

7 yıldır spikerlik yapan 39 yaşındaki Ece Üner, aldığı Show Ana Haber'i bırakma kararından sonra "Ece Üner ile Susma" programını sunacak. Üner, programın detaylarını şöyle açıkladı

Televizyon haberciliğine muhabir olarak başlayan ve başarısıyla spikerliğe kadar yükselen gazeteci Ece Üner, Show Ana Haber spikerliği bırakıp iddialı bir programla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Programda dikkat çeken çarpıcı olayların hepsi gün yüzüne çıkacak. 

"Bugüne kadar hiçbir haksızlık karşısında susmadım. Hep sesimi çıkardım. Şimdi bunu bir adım ileriye taşımak ve insanların hayatlarına dokunmak istiyorum" diyen Ece Üner, sözlerine şunları da ekledi:

"Bugüne kadar hiçbir haksızlık karşısında susmadım. Hep sesimi çıkardım. Şimdi bunu bir adım ileriye taşımak ve insanların hayatlarına dokunmak istiyorum" diyen Ece Üner, sözlerine şöyle devam etti: "Söylemden eyleme geçmek istiyorum.

Programıyla ilgili ise Üner şu bilgileri verdi: "Gerçek hayatta iç çekmeye bile imkanı olmayanlar bu programda kükreyebilsin, kendisine acı çektirenden hesap sorabilsin istiyorum. Onları duymak ve seslerini duyurmak istiyorum."

 "Ece Üner ile Susma", 09 Ağustos Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de....

İNSANLARIN HAYATINA DOKUNACAK!

Ece Üner'in yakın çevresine, 'Artık bambaşka bir şey yapmak istiyordum. Şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum. Müge Anlı ya da Didem Arslan Yılmaz'ın yaptıkları formatla benzer olmayacak.

İnsanların hayatına dokunan, onlar için hak ve adalet arayan, onların yaralarını iyileştiren bir içerik olacak.' dediği iddia edilmişti.

Mustafa Sandal aracılığıyla İbrahim Çelikkol'dan mesaj var: Dualarınız için minnettarız

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal aracılığıyla İbrahim Çelikkol'dan mesaj var: Dualarınız için minnettarız
Sinan Akçıl konsere değil yardıma gitti!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl konsere değil yardıma gitti!

BİR YORUM YAPIN 1

Oğuz 2 yıl önce

dersimli kemalden başla....