Bizimkiler'in Cemil'i Uğurtan Sayıner son yolculuğuna uğurlandı!

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki evinde yaşamını yitiren Bizimkiler dizisinin Cemil’i, dizi oyuncusu ve tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner son yolculuğuna uğurlandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türk televizyonuna damga vuran, 1989-2002 yılları arasında yayınlanan ’Bizimkiler’ dizisinde Cemil karakterini canlandıran Uğurtan Sayıner,  yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle Karşıyaka’daki evinde yaşamını yitirdi.

Kendisi gibi tiyatro oyuncusu olan Osman Avcı ile ev arkadaşı olan Sayıner’in ölümü, sevenlerini yasa boğdu.

77 yaşındaki usta oyuncu için Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde anma töreni düzenlendi.

Pandemi kurallarına uygun gerçekleşen törene Sayıner'in dostları ve sevenleri katıldı.

Törende konuşan dizinin Sevim karakteri Sabriye Kara, "Çok zor bir görev. Uğurtan'ı kısa cümlelerle anlatmak gerekirse; dünyevi hiçbir şeyle ilgisi olmayan, para pul sevmeyen dünya mutevazısı bir insandı. O kadar mütevazıdır ki her röportajında 'Çok iyi oynuyorsunuz' dendiğinde 'Ben oynamıyorum, Sabriye oynatıyor beni' derdi. 15 sene ona 'Sanal kocam' dedim. O da bana 'Hayatta en mutlu olduğum evliliğim, en sevdiğim karım' derdi. Hani 'Koş Sevim' var ya, bugün de 'Koş Sevim' dedi. Geldim ama bu çok kötü oldu. 'Nasıl hatırlarsınız?' diye sordular. Hatırlamak için önce unutmak gerekir" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Bizimkiler dizisinin Tertip’i Mehmet Gülerbaşlı ise şunları söyledi: "Parmakla sayılacak kadar azaldık. Gittikçe azalıyoruz. Uğurtan Sayıner ile 50 yıllık dostluğumuz var. Perihan Abla ile kamera önünde başladık, sonra Bizimkiler dizisinde devam ettik. İzmir’de 9 yıl tiyatro yaptık. Ömrü bu kadarmış. Işıklar içinde uyusun." Oyuncu Gülnihal Demir de gözyaşı dökerek, "Çok üzgünüm. O benim kankamdı. Onu çok seviyorum. En son hasta ziyaretinde onu görmüştüm. Onu çok özleyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

SON RÖPORTAJI ORTAYA ÇIKTI!

Sayıner, İHA'ya yaptığı röportajda, "Bizimkiler'de oynayan 23 arkadaşım vefat etti. Neredeyse bir tek ben kaldım. Ben de sıramı bekliyorum" demişti. Sayıner'in cenazesinin salı günü defnedileceği öğrenildi. 

"DUYGULARIMI ANLATMAYA NE KELİMELER NE DE CÜMLELER YETER"

Vefatının ardından sosyal medyada mesaj yayımlayan Osman Cavcı, "Duygularımı anlatmaya ne kelimeler ne de cümleler yeter babam. Şu üç günlük dünyada şöyle geçmişe baktığımda ne çok şey öğrenmişim meğer senden diyorum, ne kadar şanslıymışım seni tanıma fırsatım olduğu için ustam. Bana öğrettiklerin, bana babacan bakışların ve sözlerin ebediyen benimle kalacak. Çok üzgünüm çok mekanın cennet olsun büyük usta" yazdı.

Nuri Alço, "Arama herkesle mesafe koydum"

İLİŞKİLİ HABER

Nuri Alço, "Arama herkesle mesafe koydum"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 8

Nazlı 2 yıl önce

Işıklar içinde uyusun ne demekya bir türlü anlam veremiyorum bildiğimiz bir teselli şekli varsa oda Allah rahmet eylesin dir

S.Ahmet 2 yıl önce

Allah taksiratını affeylesin. Dizideki halini bilirdik de. Gerçek hayatta belki iyi biri idi. Arkasından iyi şeyler söylemek düşer.

zafer42 2 yıl önce

Yav cenazeye bu kadar saygisizlik olurmu,disarda Ciplak dolasiyorsan,bari Cenazede azicik kapanin,yazik yazik

Ömer midyatlı 2 yıl önce

İsyanbulu gözyaşı seli almış, jiç duymadık, bu kadarda abartı biraz saçma gibi, Allah rahmet etsin.

Tolga 2 yıl önce

Bu ışıklar içinde uyusunda ne oluyor,floresanmı yoksa daha net çakan bir ışık mı

Yorumların Tümünü Okuyun